Un jove arrenca a mossegades part de l'orella d'un passatger en un avió a Mallorca

L'home ha estat detingut per un presumpte delicte de lesions

Passatgers a l'interior d'un avió
El passatger va presentar una conducta violenta durant tot el trajecte | Cedida

Un home de 29 anys ha estat detingut per la Guàrdia Civil, per un presumpte delicte de lesions a un passatger que viatjava amb ell en el mateix avió. Concretament, segons expliquen des de 'El Español', l'acusat, d'origen britànic, hauria arribat a arrencar d'una mossegada un tros d'orella a la seva víctima, just després que l'aeronau, procedent de la ciutat de Birmingham, acabés d'aterrar a Palma.

Un passatger molt violent durant tot el trajecte a bord

Els fets van tenir lloc dijous passat a la nit, quan els agents de la comandància de Son Sant Joan van ser requerits per la tripulació d'un avió pel comportament molt violent d'un dels passatgers que viatjaven a bord. L'institut armat ha explicat que, després que li fos negat el servei de begudes alcohòliques en l'avió, el passatger, ja en estat d'embriaguesa, va decidir fer cas omís a les seves recomanacions, es va aixecar, va intentar obrir el compartiment de begudes de la nau i fins i tot li va arribar a llevar la consumició a un altre passatger. 

Però això no va ser tot, i és que, mentre els guàrdies civils recollien informació sobre els fets, es van adonar que en aquell mateix instant estava tenint lloc una baralla a l'interior de l'avió. Després d'accedir al seu interior, els agents van trobar al jove acusat agredint un altre passatger, que presentava marques de mossegades en l'orella dreta, i, a més, li faltava un tros de carn. 

Immediatament, el passatger violent va ser reduït i immobilitzat, i els policies van procedir a detenir-lo. Pel que fa a la víctima de  l'agressió, va ser traslladada a una clínica de la ciutat de Palma on va quedar ingressada per les ferides que presentava. A més, els mateixos agents van resultar ferits, i van necessitar atenció mèdica en el mateix aeroport.


Comentaris

envia el comentari