Cotxe de Paula Cabañeros després de l'accident

Paula, l'estudiant de 22 anys que ha mort en un tràgic accident

Un accident de trànsit va posar fi a la vida d'aquesta jove estudiant

La Facultat de Psicologia de la Universitat de Salamanca està de dol després de la mort d'una de les seves estudiants, de només 22 anys. Tot va passar el diumenge 14 de maig, en un accident de trànsit a la província de Lleó.

Paula Cabañeros viatjava en un cotxe que es va estavellar contra un mur de formigó al camí de Zotes, a Villaestrigo (Lleó). Des d'allà es va rebre una trucada al Servei d'Emergències 112 cap a les 8.00 h i van avisar que hi havia quatre joves ferits. Tres continuaven atrapats dins del vehicle, mentre que un altre havia sortit disparat del vehicle i estava inconscient.

Paula Cabañeros, la jove de 22 anys que ha mort en un accident de trànsit

Des del 112 es va avisar ràpidament a la Guàrdia Civil de Trànsit de Lleó, així com als Bombers de la capital lleonesa i a Emergències Sanitàries Sacyl. En qüestió de minuts, van enviar una UVI mòbil fins al camí de Zotes, a més de dues ambulàncies de suport vital bàsic. Així ho va fer igualment un equip mèdic de Santa Maria del Páramo, que va acudir al lloc exacte de l'accident.

En arribar, van ser els professionals sanitaris qui van confirmar la mort de Paula, a qui no van poder salvar la vida. Mentrestant, Emergències va atendre una dona de 30 anys que ja està ingressada al Complex Assistencial Universitari de Lleó després de ser-hi traslladada amb UVI mòbil. Alhora, tres homes de 20, 26 i 23 anys van ser traslladats en ambulància amb suport vital bàsic fins al mateix centre.

Ambulàncies i bombers al lloc de l'accident
L'equip mèdic i els Bombers van acudir ràpidament al lloc de l'accident. | Bomberos León

L'accident a Villaestrigo (Lleó), quatre ferits més

Paula Cabañeros, la jove de 22 anys, cursava 4t curs del grau de Teràpia Ocupacional de la Universitat de Salamanca. Aquest era el seu darrer curs i finalitzava els seus estudis aquest mes, que hagués estat el colofó de la seva carrera, atès que la seva graduació era el pròxim dissabte 27 de maig.

Des de La Gaceta de Salamanca, alguns companys de classe asseguren que Paula «estava molt integrada a l'aula i era molt estimada per tots». La Facultat de Psicologia, a través del compte oficial de Twitter de la Universitat de Salamanca, ha mostrat el seu dolor enviant un esquinçador missatge només conèixer la notícia.

Paula, «molt estimada» a la Facultat de Psicologia de Salamanca

«Lamentem profundament la mort de Paula Cabañeros, estudiant de la Universitat de Salamanca. Des del Deganat de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Salamanca s'ha convocat un minut de silenci en memòria de Paula. L'acte tindrà lloc demà dimecres, a les 12.00 h, a la porta principal de la Facultat», deia el tuit de dimarts 16 de maig.

Paula Cabañeros era natural del municipi de Laguna de Negrillos (Lleó), l'Ajuntament del qual va decretar tres dies de dol oficial, ja que tres dels cinc joves que viatjaven al vehicle eren d'aquest poble, Paula entre ells.

El cas és que tots els actes que ja estaven programats de la Festa de Sant Isidre, i que se celebrarien diumenge i dilluns, es van cancel·lar de forma instantània. A més, les banderes van onejar a mig pal en senyal de dol per la mort de Paula. La campanya política al municipi també va patir una aturada per mostrar respecte a aquesta jove de 22 anys. Una estudiant que ha mort massa aviat en aquest fatídic accident de trànsit a la província de Lleó.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!