Fotomuntatge de Beatriz i les seves filles, Anna i Olivia

Pedro Sánchez truca a Beatriz, la mare de l'Anna i l'Olivia, i li fa una promesa

Beatriz Zimmermann ha aconseguit una pròrroga del vaixell 'Ángeles Alvariño'

Aquest dijous, 17 de juny, es compleix una setmana des que es va trobar el cos d'Olivia gràcies a les facilitats del vaixell 'Ángeles Alvariño'. Des de llavors, s'està buscant sense descans la seva germana, Anna, i Tomás Gimeno.

La localització del cos i el terrible relat d'aquesta història, amb el pare de les petites com a principal sospitós, han consternat a tot el país. És més, la classe política espanyola també s'ha manifestat al respecte.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Pedro Sánchez truca a Beatriz Zimmermann expressar el seu condol 

Aquest passat dimecres, 16 de juny, el president del govern d'Espanya ha trucat a Beatriz Zimmermann.

La mare d'Anna i Olivia ha rebut les condolences de Pedro Sánchez, que també ha volgut transmetre-li el condol de la Casa Reial. Ara bé, sobretot, ha destacat el condol dels ministres d'Interior i de Justícia, que s'han bolcat en aquest terrible cas.

Tal com explica el diari 'ABC', Pedro Sánchez ha trucat a Beatriz passades les onze de la nit. En aquesta trucada, el president també ha volgut confirmar-li que el vaixell es quedarà uns dies més a la zona per intentar localitzar l'Anna.

Hores abans, la mare de les menors va enviar una instància a diversos departaments ministerials. Demanava que no s'enduguessin el vaixell, amb l'esperança de trobar l'Anna. 

Zimmermann va enviar la súplica a la Presidència, a la Casa Reial i als ministeris d'Interior, Justícia i Igualtat, ja que estava previst que el vaixell marxés avui dijous, 17 de juny.

Una pròrroga que la mare d'Anna i Olivia ha aconseguit aquest dimecres

Durant els últims dies, s'havia insistit molt a demanar una nova pròrroga per mantenir el vaixell 'Ángeles Alvariño' a l'illa.


Sense resposta, finalment Beatriz Zimmermann ha decidit enviar la seva súplica al president del govern espanyol, a la Casa Reial i als ministeris esmentats. A més, cal recordar que també va iniciar una campanya de recollida de firmes.

Així doncs, a través de la plataforma 'Change.org', ha aconseguit més de 35.000 firmes. Finalment, després d'hores de molta incertesa, han arribat les bones notícies. A última hora d'aquesta passada nit, s'ha anunciat que el vaixell prorrogarà la seva estada a les Canàries.


Ha estat la delegació de govern de l'arxipèlag l'encarregada de confirmar la nova pròrroga. La Guàrdia Civil també ha anunciat que treballa per aconseguir solucions tecnològiques que permetin substituir el vaixell oceanogràfic.

En tot cas, doncs, la pressió de Beatriz i el seu entorn ha aconseguit la pròrroga del 'Ángeles Alvariño'. A més, ha aconseguit la implicació directa del president del govern d'Espanya. Un gest de Sánchez que, segur, la família Zimmermann ha agraït molt.