Una persona agafa una mà d'una altra al llit d'un hospital

Un fill i els pares perden la vida per Covid-19 en 2 dies: «Se n'ha anat tota la meva família, estic sola»

El fill tenia 34 anys i era també pare de família

Des que esclatés la pandèmia de coronavirus arreu del món, no s'han deixat d'escoltar tristes històries relacionades amb el virus. I és que aquest ens ha robat la normalitat en el nostre dia a dia i, encara més greu, també s'ha portat fins ara la vida de moltes persones.

Famílies senceres han quedat completament trencades, moltes per perdre un familiar, però moltes altres també per perdre'n més d'un o per veure com han marxat persones massa joves. La veritat és que la Covid-19 ens ha deixat grans tragèdies i, dia a dia, ho segueix fent. 

És per això que s'ha recalcat sempre la importància de complir amb les mesures que els governs apliquen, com portar sempre la mascareta, mantenir la distància social o portar una adequada higiene, especialment de mans.

Tot i així, és clar que no tots els contagis es poden evitar. Una badada o no seguir aquestes normes o recomanacions poden provocar que una persona s'infecti. Això fa que, encara ara, milers de persones segueixen contagiant-se de coronavirus arreu del món. I quan això succeeix, cal tenir molta precaució amb els membres de la família, per no contagiar-los.

I és que, tal com s'ha dit ja en diverses ocasions, la majoria de contagis es produeixen en reunions privades i, aquestes reunions, solen ser entre família o amics, és a dir, entre els éssers més estimats. Pre aquest motiu, precisament, moltes vegades famílies senceres es contagien.

És el que ha passat aquesta mateixa setmana en una ciutat d'Argentina, Santo Tomé, a Santa Fe. Una família sencera, formada per un matrimoni i el seu fill, ha perdut la vida després d'haver-se contagiat tots ells de Covid-19. El pitjor de la notícia és que, segons s'ha pogut saber, ha estat tot de forma molt sobtada, ja que les tres persones haurien mort en només 2 dies de diferència.

El succés es torna encara més trist si tenim en compte les edats de les tres persones, ja que cap d'ells eren molt grans. De fet, el fill tenia tan sols 34 anys d'edat. Es deia Carlos Miguel i va morir el primer de tots, el 13 d'abril. La seva defunció es va conèixer a través de l'ajuntament de la vila en la qual vivia i treballava, ja que era un treballador municipal. «Ens toca donar la terrible notícia de la mort d'un jove treballador municipal», es va informar des de l'ens públic.

«Volem expressar el nostre condol per part de tota la família que formem els treballadors i funcionaris municipals als éssers estimats de Charly i posar-nos a disposició per al que necessitin en aquests moments tan tristos», van afegir també al missatge. 

Poc després, com diem, tan sols dos dies després, el pare i la mare d'aquest jove també van perdre la vida. Es van contagiar després que ell i no van poder tampoc sobreviure a la malaltia als seus 62 anys. Tots dos van perdre la vida el dijous 15 d'abril.

La tragèdia, però, no s'acaba aquí. I és que el fill mort, Carlos, tenia també la seva pròpia família amb una dona i una filla de només tres anys. De fet, segons s'ha pogut saber, la dona es va contagiar també de Covid-19 i el va passar en estat greu, però va poder recuperar-se. 

Ella mateixa va confessar després en una entrevista que agraïa a Déu que l'hagués deixat amb vida per poder així cuidar la seva filla i no deixar-la completament sola: «Jo també vaig estar molt a prop d'anar-me'n. [...] Se n'ha anat tota la meva família, el meu suport. M'he quedat sola amb la meva filla»