Joves disfressats escupen panys per escampar el coronavirus a Itàlia

Es vesteixen igual que els personatges de 'La taronja mecànica'

Pla general de persones passejant pel carrer Major de Lleida
Els joves es barallen i amenacen veïns del barri sense importar la greu situació que ha passat el país | ACN

Ja ho diuen que, sovint, la realitat supera la ficció. Això és el que ha passat a Roma, Itàlia, on un grup de joves ha començat a impartir el terror i el pànic disfressats com els personatges de la pel·lícula ‘La taronja mecànica’. El cas és que aquests violents es dediquen, durant la nit, a escopir els panys de les portes i intèrfons amb l’objectiu de contagiar i propagar el virus de la Covid-19.

Concretament, l’alerta sanitària s’està produint al barri de Trieste de la capital italiana. Grups de joves es barallen i amenacen veïns del barri sense importar la greu situació que ha passat el país.

‘La taronja mecànica’ és una mítica pel·lícula d’Stanley Kubrick estrenada l’any 1971 i que compta amb una gran aclamació. Es tracta de tota una obra mestra. En el film, un grup de joves disfressats amb roba de color blanc, botes militars, un barret i un bastó escampaven el terror x Anglaterra practicant la violència per allà on passaven.  

 

Un noi de 16 anys mata la mare a ganivetades per una discussió familiar a Andalusia

La Policia Nacional ha detingut un jove de 16 anys com a presumpte autor de la mort de la seva mare de 48 anys. El menor d'edat hauria utilitzat una arma blanca per a cometre el crim després de mantenir una discussió amb ella furant la tarda d'aquest diumenge al domicili on tots dos vivien. Els fets es van produir al Carrer Conqueridor Benet de Baños de Còrdova.

El menor serà sotmès al preceptiu reconeixement mèdic i posteriorment passarà a disposició judicial al llarg d'aquest dilluns. El Centre Coordinador d'Emergències 112 va rebre l'avís al voltant de les 20.00 hores d'ahir i des de llavors agents del Grup de Menors i de la Policia Científica de la Policia Nacional porten la investigació del presumpte homicidi.

Quan els agents i els serveis mèdics van arribar al domicili de la víctima van trobar el cadàver i només van poder certificar la mort de la dona, que segons avança 'ABC Còrdova, era una agent de la Guàrdia Civil retirada. El menor va ser detingut com a presumpte autor de la mort de la seva mare. Fins al moment no constaven denúncies prèvies per violència ni per maltractament psicològic.

Intenta escanyar la seva parella davant dels fills menors d'edat

Un home alemany va ser detingut aquest diumenge després d'intentar escanyar la seva esposa amb la mànega de la dutxa i davant dels dos fillsmenors d'edat de la parella. Per sort, els veïns del pis del barri dels Pins de Blanes van sentir els crits i van alertar dels fets a la Policia Local. Gràcies a les diverses trucades que van rebre, els agents van poder arribar al domicili a temps per impedir que l'agressor posés fi a la vida de la dona.

La víctima va ser traslladada d'urgència a l'hospital comarcal de Blanes on es va sotmetre a un examen mèdic forense per avaluar les lesions patides però en cap moment es va témer per la seva vida. Per la seva part, els dos fills menors del matrimoni van rebre atenció dels policies locals.


Comentaris

envia el comentari