Perillosa troballa en un parc infantil català que ha obligat a precintar-lo

De moment cap nen ha resultat ferit

Una part de la nova zona de jocs en forma de pop del Parc de la Pegaso quedarà coberta per una visera
Objectes perillosos han aparegut en un parc infantil a Sabadell | Cedida

Una zona de jocs infantils a la plaça de l’Assemblea de Catalunya al nord de Sabadell ha vist com a estat víctima d'un incivisme molt perillós. La Policia Municipal s'ha vist en l'obligació de precintar aquesta zona de jocs, en veure diverses fulles d'afaitar entre el sorral on juguen els nens.

Aquest espai està destinat pels nens, on acostumen a omplir la zona després de l'horari escolar. Per sort, no hi ha cap nen ferit, però la perillositat era molt elevada, ja que aquestes fulles d'afaitar poden arribar a tallar. Un cop precintada la zona, la policia va inspeccionar l'espai, mentre se saneja la zona de jocs. Aquest incident l’ha denunciat un ciutadà, Dídac Medina, a través de Twitter.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

«La @PoliciaSabadell tanca l'accés al Parc Infantil de la Plaça de l'Assemblea de Catalunya per inspeccionar la zona després que aquesta tarda s'hagin localitzat restes de fulles d'afaitar entre la sorra. CIVISME SI US PLAU», ha comentat aquest usuari al seu compte de Twitter.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari