Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
TV3

Els periodistes de TV3 haurien rebut agressions durant la manifestació unionista de Barcelona

Una d'elles hauria quedat xopa per una ampolla d'aigua que li haurien buidat a sobre

TV3
Periodistes de TV3 s'haurien vist increpats durant la manifestació unionista d'avui | Twitter (@cronicaglobal)

En el marc de la manifestació unionista convocada per Societat Civil Catalana (SCC) que s'ha celebrat aquest migdia al Passeig de Gràcia de Barcelona, els periodistes de TV3 haurien sigut increpats i, fins i tot, agredits per part d'alguns concentrats. 

Així ho ha publicat 'ElNacional.cat', mitjà el qual ha compartit que una de les periodistes enviades a peu de carrer hauria quedat xopa  després que li aboquessin una ampolla d'aigua a sobre. 

També s'ha pogut observar com gran part dels periodistes que treballaven per a cobrir l'esdeveniment no duien  cap mena d'identificació  que els relacionés amb la televisió catalana. Aquesta decisió s'hauria pogut prendre, suposadament, per a evitar possibles increpacions cap als enviats especials.

Ha hagut d'abandonar la manifestació després de ser escridassada

Una altra situació similar que s'ha viscut d'increpació a una periodista enviada la manifestació ha estat la publicada per 'E-notícies': una de les treballadores de TV3, la qual si mostrava el logotip de la cadena catalana al seu micròfon, ha estat escridassada per molts dels assistents amb crits de 'fora, fora!', just quan anava a començar un directe. Finalment, han hagut d'abandonar  el lloc on estrobaven.

D'altra banda, un dels fets que s'ha viscut al llarg del matí ha estat un càntic  que s'ha repetit durant tot el transcurs de la manifestació: 'TV3, manipuladora' cridaven els manifestants davant les càmeres o sense aquestes, per tal de reivindicar el desacord  que aquest col·lectiu de la ciutadania té amb el tipus de cobertura que aquesta cadena televisiva fa de la situació actual.

També et pot interessar...