Imatge de diversos vehicles de la Policia Local de Viladecans davant la comissaria

Persecució de pel·lícula a Viladecans amb dos trets a l'aire i un detingut

L'arrestat, d'origen marroquí i que duia documentació belga, va donar positiu en cocaïna en el test de drogues

Nit moguda aquest dimarts a Viladecans, a la comarca del Baix Llobregat, després d'una persecució policial en què hi ha hagut trets i que ha acabat amb la detenció d'un individu. Ho avançava a última hora d'aquest dimarts el diari 'El Periódico', que explicava que, poca abans de les nou de la nit, agents de la Policia Local de Viladecans es van apropar a un vehicle que estava mal estacionat, el conductor del qual presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de substàncies estupefaents.

Els policies van colpejar la finestra del cotxe i el conductor va reaccionar posant el cotxe en marxa, fugint a gran velocitat. En aquest moment va iniciar-se una persecució per diversos carrers del municipi del Baix Llobregat. Una veïna va gravar en vídeo un moment de la persecució a la zona de la Torre Roja, on dos cotxes policials van intentar interceptar el fugitiu, sentint-se el so d'un tret a l'aire per dissuadir el conductor del vehicle.

Tot i això, l'individu ha reprès la seva fugida, quan els policies han realitzat un segon tret a l'aire que tampoc ha estat atès. Finalment, el fugitiu ha patit un accident, continuant a peu la seva marxa prop de la zona de la Torre Roja, on ha estat interceptat i detingut per la Policia Local de Viladecans. Segons fonts consultades pel diari 'El Periódico', el detingut, que ha donat positiu en cocaïna en el test de drogues, és un home d'origen marroquí, tot i que duia documentació belga, resident a Sant Boi de Llobregat

Els Mossos investiguen els fets

Segons ha explicat el digital 'El Caso', els Mossos d'Esquadra han assumit les investigacions per tal d'identificar l'home detingut i perquè va reaccionar a la presència dels agents fugint. Així mateix, la policia catalana ha obert una investigació d'ofici sobre els dos trets que van efectuar els agents de la Policia Local de Viladecans.