policia municipal viladrau

Espectacular persecució policial durant 50 quilòmetres al Vallès amb un policia ferit

El sospitós circulava amb 240 quilograms d'haixix al cotxe

Persecució de pel·lícula a Barcelona. La Policia Local de Vilanova del Vallès va perseguir durant més de 50 quilòmetres per l’AP-7 un conductor que duia a l’interior del seu turisme 47 paquets amb 240 quilos d’haixix.

Els fets van tenir lloc el passat diumenge, quan els agents van rebre un avís dels policies de Vallromanes, el municipi veí. A la trucada s’advertia que  un vehicle de lloguer «sospitós» havia sortit en direcció Vilanova del Vallès. Ràpidament es va muntar un punt de control al poble, però el sospitós va saltar-se’l, investint un vehicle policial en el procés.

El sospitós va envestir un vehicle policial

La persecució va tenir lloc a l’AP-7, entre Vilanova del Vallès i Hostalric. Després de saltar-se el control i  envestir el vehicle dels agents, el qual va resultar amb un policia ferit, el sospitós i els agents van circular durant més de 50 quilòmetres fins a la sortida 10, a Hostalric. Allà, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local del municipi gironí van afegir-se a la persecució.

El sospitós, en veure’s al peatge de l’autopista i amb diversos vehicles policials rodejant-lo, va decidir detenir la seva furgoneta i començar una fugida a peu per un bosc proper. En aquest moment, dos agents del cos de Vilanova van perseguir-lo fins a la seva detenció.

La policia va trobar a l’interior del vehicle fins a 47 paquets embolicats, els quals contenien 240 quilograms d’haixix.  El detingut ha estat traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra i s’espera la decisió del jutge.

També et pot interessar...