Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general de la Rambla Nova de Tarragona, buida poc després de les deu de la nit, moment en que ha entrat en vigor el toc de queda

Una persona perd la vida al mig d'un cèntric carrer de Tarragona

Tot i els esforços dels serveis mèdics, hauria mort per causes naturals

Nova pàgina en la crònica negra a Catalunya. Ahir dimarts a la tarda, dia 1 de juny, una persona ha perdut la vida al mig carrer, generant molta expectació, ja que els fets s'han produït en una hora en la qual hi havia molta gent a la via pública. Els fets van passar a la cèntrica de la Rambla Nova de Tarragona. Segons han confirmat fonts policials, la persona en qüestió va morir per causes naturals, sense indicis de criminalitat.

Els serveis d'emergències es van desplaçar fins al lloc dels fets, a la Rambla Nova de Tarragona, a l'altura del número 80, aproximadament, i van dur a terme les tasques de reanimació cardiopulmonar. Malauradament, el personal mèdic que es va personar no va poder fer res per salvar-li la vida i finalment va acabar perdent la vida. A la cèntrica avinguda tarragonina hi han acudit dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra.

A causa de l'hora en la qual s'han produït els fets, el succés ha generat molta expectació entre els ciutadans que hi havia a la vora, en un punt de la ciutat i una hora molt concorreguts, just davant d'una escola i de diverses conegudes cafeteries que acostumen a tenir les terrasses plenes de clients. 

Moltes persones s'han aturat davant la presència dels serveis d'emergència i la lona dels Mossos d'Esquadra que tapava l'escena i garantia la privacitat de la persona que estava intentant ser reanimada. 

Apareix un cadàver flotant al Port de Tarragona

La notícia sobre la persona morta a la Rambla Nova de Tarragona es produeix tot just l'endemà que aparegués el cadàver d'un home de 86 anys flotant a l'aigua del Port de la mateixa ciutat. 

El cos, segons explica ‘Tarragona Digital’, va ser trobat pels serveis d’emergència surant davant les Escales Reials del port tarragoní. La Guàrdia Civil creu que l’home, veí de la ciutat de Tarragona, hauria estat passejant per la zona del Port.

Hores després, l’home va ser vist a l’interior de l’aigua i es desconeix si hi va entrar voluntàriament. La Guàrdia Civil, així mateix, va rebre l’avís d’un cadàver flotant sobre l’aigua en aquella zona, i quan el van retirar van comprovar que es tractava de l’home de 86 anys. La Policia resta encara a l'espera de l'autòpsia per determinar les causes de la defunció de l'home.