Imatge d'arxiu de Rocío Carrasco

La persona que ha aconseguit que Rocío Carrasco torni a la TV. sembla impossible

Es tracta d'algú molt conegut

Fa uns dies et donàvem a conèixer que Rocío Carrasco havia pres la decisió de tornar a la televisió , concretament per treballar a TVE al programa 'Llaços de sang'. El seu és, sense cap dubte, un fitxatge estrella tenint en compte qui és ella, que porta temps allunyada dels mitjans i que ara torna a estar de més actualitat que mai a causa de la participació de la seva filla, Rocío Flors, a ' Supervivientes '.

En aquests moments s'ha revelat qui és la persona que ha aconseguit que la filla de 'La més gran' hagi decidit tornar a la petita pantalla. I aquesta no és altra que Boris Izaguirre, el presentador de l'esmentat espai en el qual ella va a col·laborar.

A la revista 'Setmana' , a la qual el veneçolà ha concedit una entrevista per l'estrena d'aquest programa, se li ha assenyalat com a responsable de l'fitxatge de Carrasco. Davant aquesta situació, ell entre rialles ha manifestat que «La idea és clarament dels nostres directors ia mi em va sonar increïble, em va sonar perfecte. 'Llaços de sang' és molt exhaustiu i té moltíssim material d'arxiu, té moltíssima preparació i investigació. És sobre personatges importants i dinasties del nostre país i Rocío és filla d'una d'aquestes personalitats, d'un d'aquests 'Llaços de sang' ».

Boris ha afirmat, a més, que mai han arribat a treballar junts, però que sí que van coincidir a Telecinco, quan ell era a 'Crónicas Marcianas' i ella al programa de Maria Teresa Temps. Un temps de què ha reconegut que es trobaven als passadissos i es miraven «en pla, algun dia estaria molt bé treballar junts».

Així mateix, ha exposat que el fitxatge de Carrasco és il·lusionant per a ell perquè ella li sembla un interessant personatge televisiu: «M'encanta estar al seu costat en la seva reincorporació a la televisió. Jo crec que Rocío és una gran professional de la televisió. Junts hem crescut en aquesta indústria i em sembla un somni fet realitat que estiguem junts ».

Caldrà esperar a el proper 17 de juny per veure com la filla de Rocío Jurado torna a treballar a la petita pantalla. Aquest dia es estrenarà la tercera temporada de l'esmentat programa i ella estarà present com a col·laboradora en directe al costat de Boris Izaguirre. Està clar que el 'morbo' per veure-la novament està servit i contribuirà a l'audiència de l'espai.