La zona acordonada a la superilla literària de Barcelona on una carpa ha sortit volant per un cop de vent

Sant Jordi accidentat a Barcelona: ferits en ser atacats per una carpa alçada pel vent

A la superilla Sant Jordi la ventada ha alçat una carpa | Al Parc del Fòrum, on es fa la Fira d'Abril, ha caigut una estructura metàl·lica

El retorn a la normalitat de la diada de Sant Jordi no ha sortit com tothom s'esperava a Barcelona. Una jornada marcada pels canvis en la meteorologia i fixats amb quines intencions tenia el cel.

Els primers ruixats han arribat a la capital catalana durant les primeres hores, però el matí ha sigut ben tranquil fins al migdia. En aquest moment han arribat unes fortes precipitacions d'aigua acompanyades d'una bona pedregada.

Uns canvis de temps que es preveuen durant el dia i més després de l'activació de Protecció Civil de l'alerta Ventcat, sobretot a les comarques de Barcelona i Tarragona

En conseqüència d'aquests fenòmens meteorològics que han colpejat a Barcelona, hi ha hagut danys materials i personals a la zona de la superilla literària situada al passeig de Gràcia i al Parc del Fòrum. En concret, dues persones han resultat ferides.

Diada de Sant Jordi accidentada a Barcelona

La pluja no ha estat l'única incidència aquest dissabte de Sant Jordi a Barcelona. Almenys una persona ha resultat ferida, de poca gravetat, aquest migdia.

Un accident que ha sigut conseqüència d'una carpa alçada pel vent situada al passeig de Gràcia de Barcelona, concretament a l'altura de la Gran Via de les Corts Catalanes.

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el telèfon d'emergències ha estat alertat a dos quarts menys sis minuts de les tres de la tarda. Un avís per la caiguda d'un tendal per una ventada. En conseqüència d'això, diverses persones havien quedat ferides.

Segons fonts de l'Ajuntament de Barcelona, una persona ha quedat ferida en estat lleu i una en estat menys greu. Totes dues han estat evacuades fins a l'Hospital de Sant Pau. Fins al lloc s'han desplaçat quatre ambulàncies del SEM i un comandament operatiu d'aquest cos. També hi ha anat la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Bombers.

D'altra banda, el Sistema d'Emergències Mèdiques ha informat d'un altre incident en conseqüència dels fenòmens meteorològics a Barcelona. Aquest també ha sigut resultat del fort vent.

En concret, l'incident ha succeït al Parc del Fòrum, on se celebra la Fira d'Abril. Segons han explicat, un home jove ha rebut un impacte al cap pel fort vent. Per aquest motiu, ha estat traslladat amb ferides de caràcter menys greu a l'Hospital del Mar.