Agents dels Mossos d'Esquadra amb ambulàncies del SEM

Tragèdia a la carretera a Catalunya: mor atropellat un menor que conduïa un patinet

Els fets han succeït passada la mitjanit a la B-224 a Masquefa

El 23 d'abril, dia de Sant Jordi, tindrà un trist record. Ben entrada la matinada, un cotxe atropellava un menor que conduïa un patinet elèctric per la carretera B-224, a l'altura de la localitat de Masquefa, a la comarca de l'Anoia.

El servei d'emergències rebia l'avís d'aquest accident a dos quarts d'una de la matinada d'aquest dissabte. Una alerta que va fer desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància avançada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els cossos d'emergències es van desplaçar fins al punt quilomètric 14 d'aquesta carretera, on va succeir l'atropellament mortal. 

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme va atropellar un menor que anava en patinet elèctric per la carretera. Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per esclarir les circumstàncies de l'atropellament i si algun dels dos conductors havia comès alguna infracció quan ha ocorregut l'accident mortal.

En aquest sinistre, la col·lisió del vehicle amb el patinet elèctric que conduïa el menor d'edat, de 16 anys, segons informa TV3, acabava amb la mort del jove.

Amb aquesta ja són 45 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a les carreteres interurbanes de Catalunya.

Accident mortal a Sant Esteve Sesrovires

Abans que aquesta víctima mortal en accident de trànsit a les carreteres interurbanes de Catalunya, se'n va registrar un a la mateixa carretera, la B-224. Una setmana tràgica en aquesta via després de l'incident mortal del passat dimecres a la nit.

En aquest cas, a la carretera B-224, a l'altura de Sant Esteve Sesrovires, els serveis d'emergència van rebre un avís a les 23.33 hores, al punt quilomètric 21,8.

Per causes que encara s'estan investigant, es va produir una sortida de via amb bolcada i el conductor i únic ocupant del vehicle, va morir. La víctima en aquest accident mortal al Baix Llobregat era A. E. V., de 36 anys d’edat i amb veïnatge a Madrid.  

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Aquesta víctima era la número 44 en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.