Busquen Mila, una dona de 78 anys amb Alzheimer desapareguda a Barcelona

Va ser vista per darrer cop el dia 5 de gener al migdia, a Sant Martí, i podria estar fent servir el transport públic

Mosso d'Esquadra d'esquena dins un vehicle
Busquen una dona de 78 anys i amb Alzheimer que ha desaparegut a Sant Martí | Mossos d'Esquadra

Petronila Pérez, més coneguda com a Mila, ha desaparegut a Barcelona. La dona té 78 anys, pateix Alzheimer i viu amb la seva germana prop de la parada de metro de Sant Martí. Ha estat ella qui ha notificat la seva família sobre la desaparició de la dona durant el migdia d’aquest passat diumenge 5 de gener, ja que sobre les 13.00 hores va marxar de casa i, en tornar cap a les 15.00 hores, ja no hi era.

Mila va desaparèixer diumenge

La família ha explicat, i ‘TOT Barcelona’ ha avançat, que Petronila no havia avisat que sortiria i tampoc tenia cap encàrrec pendent. Així, en aquest sentit, han compartit un número de telèfon perquè se’ls notifiqui si algú l’ha vist, aquest és el 676146391 i pertany a Genís Pérez. A més a més, han denunciat la seva desaparició d’avant els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana i també han informat que la dona duria un anorac de color vermell i podria estar fent servir el transport públic, ja que té una targeta T4.

Cal destacar que ara per ara Petronila no ha estat trobada, tot i que un testimoni ha assegurat haver-la vist aquest dilluns 6 de gener a la parada d’autobús Bilbao-Llull al Poblenou, mentre que un altre ha informat que l’hauria vist al metro, però sense concretar més detalls. Així doncs, Mila podria estar fent servir el transport públic i, per tant, també han demanat que els treballadors de TMB estiguin a l’aguait.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari