La mort de Manolo i Piedad: un possible crim no resolt a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra van refutar que es tractés d'un crim de violència de gènere
Els Mossos d'Esquadra van constatar que no va ser un cas de violència de gènere | cedida

 

El passat agost, el dissabte 24, la Guàrdia Urbana va realitzar una entrada en un pis de Barcelona, d'on provenia una forta olor detectada pels veïns. En obrir la porta —que estava tancada per dins—, van trobar-hi dos cadàvers: el de Manolo, de 75 anys, i el de Piedad, la seva dona, de la mateixa edat. En el seu moment, l'opinió pública sostenia la hipòtesi que es tractava d'un crim de violència de gènere, però els Mossos d'Esquadra ho van refutar.

 

La policia cerca el responsable 

Els indicis apunten que es tracta d'un assassinat doble no resolt. El cadàver de l'home estava estès a terra, mentre que el de la dona romania asseguda en una butaca. Tos dos cossos presentaven múltiples ferides d'arma blanca. Segons les darreres informacions policials basades en testimonis relacionats amb el matrimoni, Piedad havia tingut problemes de salut i de visió que li havien provocat nombroses caigudes; consegüentment, Manolo l'ajudava en les tasques quotidianes.

 

Tampoc se sap amb certesa la data de la mort de les víctimes, però, segons relataven els veïns i familiars —que feia dies que no els veien— i, paral·lelament, l'estudi de l'entomologia forense per l'aparició de mosques confirma que feia uns quants dies que havien mort. De les incògnites només s'ha pogut demostrar la localització del crim com a evidència: els fets van tenir lloc al carrer de Mossèn Amadeu Oller, 34, 6è 2a, al barri de la Bordeta de la ciutat comtal. 

 

La causa és per ara la pregunta fonamental que preval. Es va descartar el mòbil per un robatori, tenint en compte que l'interior de l'habitatge no mostrava cap mena de prova fefaent com ara panys forçats o indicis de saquejos, entre d'altres.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari