El pilot de l'exèrcit mort a Múrcia va volar amb la Patrulla Àguila a Tarragona

El comandant de l'exèrcit de l'aire espanyol, Francisco Marín, va participar en l'exhibició aèria prèvia del mes de maig de l'any 2018, abans dels Jocs Mediterranis
Imatge d'arxiu de l'exhibició de la Patrulla Àguila a Tarragona durant el 20 de maig de l'any 2018.
Imatge d'arxiu de l'exhibició de la Patrulla Àguila a Tarragona durant el 20 de maig de l'any 2018. | Laia Solanelles

El comandant de l'exèrcit de l'aire espanyol, Francisco Marín, mort aquest dilluns, 26 d'agost, a Múrcia, va participar en l'exhibició aèria que la Patrulla Àguila va realitzar el passat 20 de maig, de l'any 2018, a Tarragona.

 

Segons ha confirmat a TarragonaDigital la subdelegació de Defensa a Tarragona, Marín va ser un dels pilots que va prendre part en una exhibició que es va dur a terme poques setmanes abans de la inauguració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. La presència de les forces armades espanyoles a la ciutat va aixecar molta polseguera política però, alhora, molt d'interès perquè van ser milers de tarragonins i tarragonines que es van apropar fins al Balcó del Mediterrani per veure la bandera espanyola dibuixada al cel tarragoní. 

 

Accident sobre la Manga del Mar Menor

El comandant Marín va morir aquest dilluns, 26 de maig, en estavellar la seva nau a la Manga del Mar Menor, a Múrcia. L'avió va caure en picat, per causes que encara es desconeixen, passats dos quarts de deu del matí.

 

En un primer moment es va especular amb la possibilitat que el militar hagués saltat de l'aeronau. Tanmateix, les autoritats confirmaren que el comandant Francisco Marín havia mort en l'accident. Marín havia dedicat els seus darrers mesos a l'exèrcit a fer d'instructor de nous pilots militars des de l'aeròdrom de San Javier, a Múrcia. Comentaris

envia el comentari