Un veí de Castelló d'Empúries tira pel dret i pinta una línia groga a terra perquè no li aparquin davant.

S'afarta de que li aparquin davant de casa i pinta una línia groga: paga una multassa

L'home va tirar pel dret i va pintar un gual davant de casa seva

Surrealista decisió d'un veí de Castelló d'Empúries, a l'Alt Empordà. En veure que li aparcaven constantment davant del seu garatge ha decidit prendre una decisió, com a mínim, polèmica: pintar-se davant de casa una línia de color groc perquè hi deixéssin d'aparcar. 

I ara, la Policia Local de Castelló d'Empúries l'ha multat amb 3.000 euros. Els agents es van adonar de la pintada dijous passat i van localitzar i identificar l'autor, a qui han denunciat. Des del cos recorden que l'article 58 de la llei sobre trànsit estableix que, excepte per causa justificada, ningú pot instal·lar, retirar, traslladar, ocultar o modificar la senyalització d'una via sense permís del titular o, si s'escau, de l'autoritat encarregada de la regulació, ordenació i gestió del trànsit o de la responsable de la instal·lacions.

A més, remarquen que es prohibeix modificar el contingut de senyals o col·locar-hi al damunt o a l'entorn plaques, cartells, marques o d'altres objectes que puguin induir a confusió, reduir la visibilitat o l'eficàcia, entre d'altres.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Castelló d'Empúries, al focus 

Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor begut, drogat i sense carnet que es va saltar un control i va protagonitzar una persecució a l'Alt Empordà. Els fets van passar aquest dissabte de matinada. 

L'infractor, que té 28 anys, conduïa un cotxe on hi anaven quatre nois més. Havia agafat el volant borratxo i també s'havia pres metamfetamines i opiacis. Quan conduïa per la C-260, a l'altura de Castelló d'Empúries es va trobar amb un control. 

El noi va intentar atropellar el mosso que li feia senyals perquè s'aturés, va fugir a tota velocitat i va conduir de manera temerària fins a Vilatenim, amb la policia al darrere. Els mossos el van poder detenir poc després que abandonés el cotxe. Se l'acusa de tres delictes.

Els fets van passar aquest dissabte a la matinada. Els Mossos d'Esquadra havien muntat un control al peu de la C-260, més o menys a l'altura de Castelló d'Empúries en sentit Figueres (en concret, al quilòmetre 34).

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!