Policia EEUU

Un policia, enxampat tocant els pits del cadàver d'una dona

L'home s'enfronta a fins a 3 anys de presó

Un agent del Departament de Policia de Los Angelesva ser detingut el passat dijous 5 de desembre després que acariciés els pits d'una dona morta.  Està acusat per un delicte greu en tenir contacte sexual amb restes humanes sense autorització, tal com van confirmar les autoritats. Els fets van passar el 20 d'octubre d'aquest any i la càmera policial que ell mateix duia a l'uniforme ha sigut la prova clau del que va passar. 

El policia i un company seu van contestar a una trucada del servei d'emergència que alertaven que havien trobat el cadàver d'una dona dins d'una residència pel que es van haver d'apropar fins allà per certificar la mort. En un moment que el company va anar a buscar uns papers al cotxe, i aprofitant que s'havia quedat sol a l'habitació, l'acusat va apagar la càmera del cos policial i va acariciar «de manera inacceptable» els pits de la dona. 

Segons han informat fonts de la investigació, la càmera no es va apagar correctament i va seguir gravant durant dos minuts l'incident. En finalitzar el seu torn, l'agent va retornar el dispositiu al departament tal com diuen els protocols. Un temps més tard, en una revisió aleatòria d'imatges del cos, un policia va descobrir el vídeo i es va procedir a la detenció de l'home, acusat de violar els codis estatals.

 

L'home s'enfronta a fins a 3 anys de presó

Des d'un comunicat oficial de la Lliga de Protecció de la Policia de Los Angeles han deixat clar que no es defensarà a l'oficial durant els procediments judicials, ja que «el seu suposat comportament és intolerable i una falta de respecte per a tots els professionals de les forces de l'ordre».

El cas segueix sota investigació per la Divisió d'Assumptes Interns del Departament de Policia de Los Angeles i l'agent acusat s'enfronta a fins a 3 anys en una presó estatal, tot i que els fiscals han demanat una fiança de 20,000$.

També et pot interessar...