Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'antiga fàbrica càrnia on viu l'agressor de Blanes

Un policia local de Blanes redueix i deté un home que n'agredia un altre amb una catana i una barra de ferro

La víctima de l'agressió és un pare que estava jugant a passar-se un disc volador amb el seu fill

Imatge de l'antiga fàbrica càrnia on viu l'agressor de Blanes
L'agressor de Blanes viu en una caseta que hi ha a l'interior d'aquest tancat, que antigament havia estat una fàbrica càrnia. | ACN

Un policia local de Blanes (Girona) ha reduït i detingut un home que n'agredia un altre amb una catana i una barra de ferro. Els fets van tenir lloc divendres passat al migdia al barri de La Plantera. La víctima, un pare, estava jugant a passar-se un disc volador amb el seu fill. En un dels llançaments, però, el platet va anar a caure a dins d'un tancat d'una antiga fàbrica càrnia, on viu l'agressor.

L'home es va encarar amb el pare, va sortir al carrer amb actitud agressiva i el va ferir lleument amb la barra de ferro. Un agent de la Policia Local, que va ser el primer a arribar al lloc dels fets, va aconseguir reduir tot sol l'agressor i detenir-lo. L'Ajuntament de Blanes ja ha anunciat que li atorgarà una felicitació honorífica.

L'actitud violenta de l'agressor

L'agressió, i la detenció posterior, van tenir lloc divendres passat al migdia. Un pare i el seu fill, que havien sortit a passejar aprofitant que l'estat d'alarma ho permet, estaven jugant a passar-se un disc volador entre l'un i l'altre. Però en un dels llançaments, el platet es va desviar i va anar a parar dins d'un tancat d'una antiga fàbrica càrnia, on l'agressor viu en una mena de caseta que es troba al solar.

El pare es va acostar fins al lloc i li va demanar a l'altre home si li podia tornar el disc volador. L'agressor, però, va negar que hagués caigut res a l'interior del tancat, se li va encarar i va sortir cap a fora amb actitud agressiva, portant una catana i una barra de ferro a les mans.

Un agent de la Grua Municipal, el primer a arribar

Segons han explicat diversos testimonis, l'home no va deixar d'intimidar el pare, li va intentar donar un cop al coll amb la barra de ferro i va acabar ferint-lo superficialment a l'avantbraç. Diversos veïns van alertar la Policia Local, que estava a punt de fer el canvi de torn, i que va enviar totes les patrulles disponibles fins al lloc.

El primer a arribar al lloc dels fets va ser un agent de la Grua Municipal, que va aconseguir reduir l'agressor i detenir-lo. En total, fins al lloc van acabar desplaçant-s'hi vuit agents del cos, que van endur-se l'atacant i van recollir dades per fer les diligències. L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el cap de la Policia Local, Joan Garcia, ja han anunciat que l'agent rebrà una felicitació honorífica per la seva actuació.