YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La Policia Nacional deté a Lloret de Mar un fugitiu serbi acusat d'homicidi

El detingut estava en recerca i captura des del 2008

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional
L'home estava en crida i cerca per les autoritats sèrbies | Catalunya Diari

La Policia Nacional ha detingut a Lloret de Mar (La Selva) un fugitiu serbi buscat al seu país per l'assassinat d'un home l'any 2008. Segons informa el cos policial, l'arrestat utilitzava una identitat croata falsa i s'havia intentat esborrar l'empremta dactilar per evitar ser identificat. Sobre ell hi havia vigent una Ordre Europea de Detenció i Entrega

Canviava sovint d'habitatge

L'homicidi va tenir lloc l'any 2008 a Sèrbia, quan l'individu en qüestió i un altre sospitós van disparar amb una arma de foc als responsables de seguretat d'un club després d'uns incidents. Un dels vigilants va morir i l'altre va patir lesions greus. L'autor de l'assassinat va autolesionar-se el dit índex per tal que no es pogués identificar la seva empremta dactilar, que havia quedat marcada a l'arma. 

La investigació per part de la Policia Nacional va començar el passat 9 de juliol, quan la Policia de Sèrbia va comunicar que el sospitós podria ser a Espanya amb una identitat croata obtinguda de forma fraudulenta gràcies al robatori d'un passaport. Es va poder descobrir que vivia a Lloret de Mar, encara que alternava el seu domicili de forma habitual com a mesura de seguretat per no ser descobert. 

Finalment va ser arrestat el 16 de juliol, i segons informa la Policia Nacional, en el moment de la detenció va intentar esborrar encara més les seves empremtes traient-se la pell amb les ungles. 

Un ferit greu en un tiroteig a Lloret de Mar

El passat 9 de juliol, la Policia Local va detenir un home per ferir-ne un altre en un tiroteig a Lloret de Mar. Segons es va poder saber, els fets van tenir lloc en un bar-bodega de la localitat a conseqüència d'un enfrontament previ entre els dos. El ferit va ser traslladat en helicòpter i en estat greu a l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta (Girona). 


Comentaris

envia el comentari