Diverses persones durant la batussa entre dos grups a la platja de Llafranc

La policia de Palafrugell investiga una baralla que va deixar ferida una persona a la platja de Llafranc

Els agents van interrogar a part dels implicats aquest dissabte i avui ho faran amb la resta

La Policia Local de Palafrugell investiga una baralla que va acabar amb una persona ferida a la cara després de rebre un cop amb un casc de moto, per part d'un altre implicat. Els fets van passar la tarda de divendres a la platja de Llafranc quan un grup de persones que estaven en un restaurant a peu de platja es va enfrontar amb un altre grup que jugava amb una pilota a la sorra.

En un vídeo publicat a les xarxes, on s'assegura que el conflicte es va originar quan la pilota amb què jugaven un grup de banyistes va anar a parar a una taula del restaurant, es veu com una dona s'encara als banyistes i just després apareix un home amb un casc que agredeix un altre dels implicats. Després de l'agressió, un home s'abraona i tira a terra la persona que porta el casc.

Just després apareixen diversos cambrers d'un restaurant que està a primera línia de mar per intentar separar-los i calmar els ànims. Finalment, tot i que no es veu a les imatges, un agent de la Policia Local, present al lloc dels fets, acaba identificant els implicats a la batussa. La Policia Local va interrogar aquest dissabte a una de les parts, mentre que aquest diumenge té previst fer-hi amb l'altra, segons han confirmat fonts municipals a l'ACN. Un cop fets els interrogatoris, el cas es remetrà a l'autoritat competent.

La polèmica decisió de l'Ajuntament de Palafrugell a les platges

Des de principis d'aquest mes d'agost, l'Ajuntament de Palafrugell prohibeix fer servir la tovallola per guardar espai de bany a les vuit platges del municipi. De fet, el consistori requisa qualsevol estri que faci més de mitja hora que està sense el seu propietari al costat. L'objectiu d'aquesta decisió és incentivar la rotació de banyistes i posar fi a polèmiques sorgides arran de la conducta d'alguns usuaris que deixaven la tovallola i altres estris per ocupar l'espai.

La normativa s'aplica a tots els nuclis costaners de Palafrugell: Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu, i s'afegeix a les que ja es van fer expressament per tal d'evitar contagis per la Covid-10, com la restricció d'aforaments o el manteniment de les distàncies.