Imagtge d'una perruqueria.

Els Mossos, de pedra: sorpresos pel que han trobat en moltes perruqueries de Barcelona

Dues persones han estat detingudes aquesta setmana

El darrer 31 de març, a Barcelona, un operatiu conjunt dels Mossos amb la Guàrdia Urbana i Inspecció de Treball ha donat com a resultat quasi un centenar d'infraccions de tota mena per part de diferents perruqueries i centres d'estètica.  

Després de realitzar 36 inspeccions a diferents establiments comercials, han trobat 82 infraccions per motius administratius, dos informes per possessió de drogues i, fins i tot, una denúncia penal a un local per punxar la llum. Així ho exposa la Guàrdia Urbana de Barcelona al seu perfil de Twitter. 

Dos detinguts després d'una batuda antidroga

En el passat dimarts, 29 de març, va tenir lloc una altra batuda antidroga als barris del Besòs. Aquesta operació ha tingut com a resultat «l'ingrés a presó provincial comunicada i sense fiança per a dos detinguts» per part del jutjat d'instrucció 10 de Barcelona, tal com exposa TotBarcelona. 

▶️ Terrible troballa de la Guàrdia Civil a Barcelona: apareix el cadàver d'una dona

En un principi van ser deu els detinguts, però finalment vuit van quedar en llibertat. Tanmateix, se'ls demana disponibilitat completa per si el jutjat els requereix en algun moment, ja que no es descarta que pertanyin a un grup criminal relacionat amb tràfic de drogues, d'armes i, fins i tot, i amb homicidis.

Malgrat que aquesta investigació continua sota secret de sumari, es creu que als barris de la Mina i Sant Adrià de Besòs haurien sortit diversos punts de venda de drogues. 

Han estat 350 els agents mobilitzats durant aquesta setmana a diversos punts de Barcelona per tal de poder efectuar dinou batudes per tal d'erradicar aquest tipus de tràfic de la ciutat.