Part al metro de Barcelona

Preciós: Una dona pareix al metro de Barcelona ajudada per passatgers i treballadors

Tant el bebè com la mare es troben perfectament

Molt emocionant el que s'ha viscut aquest matí al metro de Barcelona. Una dona embarassada que es dirigia a l'hospital del Mar de Barcelona ha donat a llum al metro de la ciutat comtal quan, de cop hi volta, ha sentit unes petites molèsties.

Un nen ha nascut aquest dimecres al matí al metro de Barcelona. Una dona embarassada que anava en metro cap a l’hospital del Mar per tenir el part ha parit de forma inesperada a l’estació de Ciutadella-Vila Olímpica de la línia 4.

A l’altura d’aquesta estació, la dona s’ha trobat malament, ha baixat del vagó i ha avisat els treballadors del metro, que l’han acomodat al Centre de Gestió de l’Estació.

Una inspectora sanitària que es trobava casualment a l’estació ha assistit el part juntament amb els treballadors de TMB mentre arribaven els metges del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Finalment, l’Ángel, el nadó, ha nascut en perfecte estat de salut, igual que la mare, la Cristina, que també es troba bé.

Els fets han tingut lloc al voltant de les 10:45 hores del matí, segons ha relatat la mateixa companyia en el seu compte oficial de Twitter.

Tant el nadó com la mare estan perfectament

«L'Ángel ha nascut avui a l'estació de metro de Barcelona Ciutadella- Vila Olímpica de l'L4 , en un part assistit per professionals de TMB. Felicitats als pares, Cristina i Jesús pel naixement de l'Ángel, i a la Vanesa, la Yolanda i el Rubén per la seva actuació al part», ha publicat TMB a les seves xarxes socials.

Afegint, «els fets han ocorregut al voltant de les 10:45 hores quan la Cristina es dirigia a l'Hospital del Mar en sentir-se preparada pel part. En baixar-se del tren a Ciutadella s'ha trobat indisposada i ha demanat ajuda als nostres agents, que l'han acomodat al Centre de Gestió de l'estació».

«Una inspectora sanitària que es trobava casualment a l'estació ha assistit el part juntament amb els treballadors del metro de Barcelona, mentre esperaven l'arribada del Sistema d'Emergències Sanitàries (SEM). La mare i el seu nadó es troben en perfecte estat Moltes felicitats!», ha finalitzat.