Imatge de l'exterior del centre penitenciari Brians 1, Sant Esteve de Sesrovires

Una presa ataca brutalment dues funcionàries de Brians 1: acaba immobilitzada

L'agressió ha deixat dues funcionàries ferides

Les agressions violentes al centre penitenciari Brians 1 són quelcom recurrent. Aquest dilluns al matí, el centre ha tornat a ser l'escenari d'una terrible agressió contra els funcionaris que hi treballen, tal com ha pogut informar ElCaso.cat

En aquest cas, una interna ha atacat dues treballadores del departament de dones de la presó de Sant Esteve de Sesrovires, al Baix Llobregat. La forta agressivitat de la interna ha provocat una situació extrema. Altres internes que hi havia fora de les cel·les han hagut de separar-la de les treballadores, per evitar danys majors. 

Li havien demanat que tornés a la cel·la

La interna de Brians 1 ha atacat a les dues funcionàries quan aquestes li havien demanat que tornes a la seva cel·la. En un primer moment, l'atacant s'ha llançat contra una de les treballadores, agredint-la a esgarrapades per tota la cara i el coll, fent-li ferides profundes. 

L'altra treballadora ha intentat separar-les, però la presa l'ha atacat amb puntades de peu que li han provocat greus ferides a les costelles. Davant d'aquesta situació, diferents funcionàries han acudit a ajudar les dues víctimes, neutralitzant i immobilitzant l'agressora, una acció on també hi han participat diferents internes. 

A causa de les greus ferides, les funcionàries han hagut d'acudir a la Mútua.

Les agressions no s'aturen

Les agressions a la presó cada cop son més recurrents. Malgrat l'acord al qual va arribar el departament de Justícia amb els representants dels funcionaris de presons, les agressions cap als funcionaris continuen en auge. Segons el manifest de l'associació Marea Blava, les mesures del nou acord no són efectives, tot i haver-se compromès a garantir la seguretat de totes les persones que treballen als centres penitenciaris de Catalunya. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!