Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una detenció dels Mossos d'Esquadra

El jutge envia a presó el delinqüent 'ciclista': agredia dones de nit i fugia en bici

Està acusat de cinc delictes de caràcter sexual entre els mesos de gener i novembre

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 25 anys com a presumpte autor d’una agressió sexual i quatre abusos sexuals, que hauria comès entre els mesos de gener i novembre d'enguany. La policia catalana manté la investigació oberta, ja que sospiten que l'arrestat podria estar relacionat amb altres fets delictius de la mateixa tipologia.

Segons ha informat el cos policial, l'arrestat atacava de nit les seves víctimes i fugia del lloc fent servir una bicicleta o un patinet. Els investigadors han relatat que el delinqüent no dubtava en fer servir la violència física per dur a terme les seves agressions. Així, en un dels casos, va agredir amb cops de puny a una de les seves víctimes.

Segons ha informat el cos policial, la detenció va tenir lloc aquest dijous, després de la darrera agressió. El detingut va passar a disposició judicial aquest divendres 3 de desembre i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. Durant la detenció, els agents de la policia catalana van recuperar la bicicleta que feia servir per fugir després de cometre els delictes.

Investigació iniciada arran d'una agressió sexual el passat mes de gener

Els Mossos d'Esquadra han explicat que la primera denúncia es va posar el passat mes de gener, quan un home va agredir sexualment una dona quan aquesta entrava al portal de casa seva. Els fets van tenir lloc durant l'estat d'alarma, amb toc de queda vigent. En aquest sentit, es va obrir una investigació per identificar i localitzar l'agressor.

El 23 de novembre, agents de la policia catalana van detenir un home per un presumpte delicte d'abús sexual a una dona. El delinqüent va ser retingut per un grup de persones en l'interior d'una empresa on havia accedit mentre entrava una treballadora, a qui va realitzar tocaments per tot el cos. L'arrestat va passar a disposició judicial, però va quedar el llibertat.

Els investigadors van relacionar el detingut amb diversos delictes sexuals que estaven investigant. Segons ha explicat la policia catalana, totes les víctimes van reconèixer l'home com la persona que les havia agredit. Davant aquests fets, el passat 2 de desembre, els Mossos van detenir l'individu com a presumpte autor de quatre delictes.