▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

L'home de 37 que sortia amb una nena de 14 a Catalunya evita la presó

No podrà acostar-se a la noia a menys de 100 metres durant tres anys

Imatge d'arxiu Mossos d'Esquadra amb detingut
Imatge d'arxiu Mossos d'Esquadra amb detingut | Mossos d'Esquadra

Un home de 37 anys ha acceptat dos anys de presó per un delicte d'abusos sexuals després de reconèixer que mantenia una relació sentimental amb una noia de 14, a Vilaller (Alta Ribagorça), ja que la llei marca que l'edat mínima de consentiment sexual és de 16 anys.

Les parts han acordat també que se li prohibeixi comunicar-se o acostar-se a la noia a menys de 100 metres durant tres anys.

L'acusat, D. R C., de 37 anys en el moment dels fets, va iniciar a començaments del mes de juliol de 2018 una relació sentimental amb una noia de 14 anys, que va durar fins a l'agost de 2018. Durant aquests dos mesos, i sabent l'edat de la noia, l'acusat se l'enduia a llocs allunyats del nucli urbà de Vilaller, per evitar que els veiessin, la petonejava, l'abraçava i l'asseia a la falda.

Segons el Codi Penal, si un adult té relacions amb una persona menor de 16 anys, encara que aquestes siguin consentides, podrà ser condemnat per abusos sexuals a una pena d'entre 2 i 6 anys de presó, i a una pena d'entre 8 i 12 anys de presó si hi ha penetració.

L'acusat d'abusos sexuals a Vilaller durant el judici a l'Audiència de Lleida
L'acusat d'abusos sexuals a Vilaller durant el judici a l'Audiència de Lleida | LleidaDiari.cat


Comentaris

envia el comentari