Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cues a l'A-2 per l'incendi d'un camió

Problemes a la circulació a l'A-2: dos incidents amb camions provoquen retencions

Un camió s'ha incendiat a Martorell i un altre s'ha avariat a Bellpuig

Dijous complicat a l'autovia A-2 a Catalunya. La circulació per aquesta via ha tingut problemes per dos incidents relacionats amb camions. Un d'ells ha obligat a tallar la carretera a Martorell en direcció Barcelona, i l'altre ha tallat un carril a Bellpuig en direcció Lleida.

El Servei Català de Trànsit, en tots dos casos de l'autovia, ha demanat circular amb precaució en aquests punts on hi ha cues i carrils tallats.

Crema un camió a l'A-2

Els problemes a la circulació per l'A-2 han començat a primera hora del matí. Un camió, per causes que es desconeixen, ha començat a cremar al seu pas per la localitat de Martorell en direcció Barcelona.

En un primer moment, en conseqüència d'aquest incident, el Servei Català de Trànsit ha informat que es deixava un carril obert per circular en aquest punt. Un fet que provocava fins a 2,5 quilòmetres d'aturades. Més tard, però, s'ha hagut de tallar totalment durant uns instants fins que s'ha pogut reobrir un altre carril. 

Segons ha informat trànsit, el tram de l'A-2 és entre Martorell fins a Sant Vicenç dels Horts. Aquest tram, en condicions normals, s'acostuma a trigar uns set minuts a primera hora del matí. En conseqüència dels problemes a l'autovia A-2 en aquest punt, es triga als voltants de 23 minuts. 

La intensitat en la circulació en aquest punt de l'A-2 ha anat disminuint al pas de les hores. Segons trànsit, als voltants d'un quart d'onze del matí, la circulació ha millorat. Tot i això, continua el tram amb un carril tallat i les cues arriben són d'entre un i dos quilòmetres.

Un camió avariat a l'A-2, a Bellpuig

A la problemàtica a l'autovia A-2 a l'altura de Martorell, s'ha sumat l'avaria d'un camió a la mateixa carretera, al seu pas per Bellpuig, a la comarca d'Urgell. En aquesta zona, el vehicle pesant ha tingut problemes mecànics.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el camió ha quedat avariat a l'autovia. En conseqüència d'aquest incident, s'ha hagut de tallar un carril en direcció Lleida. Aquest fet ha provocat que hi hagi intensitat en la circulació i s'ha demanat precaució en passar per aquesta via.