Una professora mor en directe mentre feia classe virtual a l'Argentina

Les primeres informacions apunten que Paola de Simone, que feia quatre setmanes que patia els símptomes de la Covid-19, hauria patit un accident cardiovascular

Imatge d'arxiu de la professora de la Universitat Argentina de l'Empresa, Paola di Simone
Paola de Simone era professora de la Universitat Argentina de l'Empresa des de fa 15 anys. | CatalunyaDiari

Una professora de la Universitat Argentina de l'Empresa (UADE) va morir el passat dimecres mentre feia una classe virtual a través de l'aplicació digital Zoom amb els seus alumnes, segons va informar el diari argentí 'Clarín'. Paola de Simone, de 46 anys, feia quatre setmanes que presentava símptomes compatibles amb el coronavirus, tal com va revelar ella mateixa a través de les xarxes socials. De Simone, que estava casada i era mare d'una filla, feia 15 anys que impartia classes a la UADE.

Segons les primeres informacions, De Simone hauria patit un accident cardiovascular agut, després de patir un col·lapse en el moment en què estava fent classes. Segons fonts pròximes al cas, la docent hauria dit als alumnes que no podia respirar, moment en què va desplomar-se. Un dels alumnes presents al Zoom va gravar el moment i va penjar les imatges a les xarxes socials, generant indignació i rebuig, sent finalment retirades.

Mostres de condol que recorden la seva professionalitat i qualitat humana

La notícia de la seva defunció va generar molt impacte i consternació. A través de les xarxes socials, alumnes i col·legues van mostrar el seu condol per la mort de Paola de Simone, recordant la seva qualitat humana, la seva professionalitat, així com el seu somriure i la seva bona predisposició a ajudar els altres.

La Universitat Argentina de l'Empresa va mostrar el seu condol a través d'un comunicat, que va difondre a través de les xarxes socials. «Lamentem informar amb profund dolor la mort de Paola Regina de Simone, professora del Departament de Govern i Relacions Internacionals, que va tenir lloc el 2 de setembre de 2020. Paola va ser una docent apassionada i dedicada, excel·lent professional, i gran persona, amb més de 15 anys de trajectòria en UADE». 

El text del centre universitari finalitzava mostrant el seu escalf a la família de la docent: «Acompanyem a la seva família en aquest difícil moment, fent-li arribar les nostres condolences en nom d'aquesta comunitat acadèmica. Els preguem honrar amb respecte i gratitud la memòria de Paola».


Comentaris

envia el comentari