Batudes de Protecció Civil al Port de la Selva per trobar la periodista Montse Elías

La periodista està desapareguda des del passat 9 de setembre

Un vehicle de Protecció Civil del Port de la Selva en una de les batudes per trobar Montserrat Elías.
Un vehicle de Protecció Civil del Port de la Selva en una de les batudes per trobar Montserrat Elías. | Protecció Civil del Port de la Selva

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Port de la Selva, a l'Alt Empordà, ha explicat en les darreres hores a les xarxes socials que ha intensificat les tasques de cerca de Montserrat Elías, la periodista de RTVE Catalunya que està desapareguda des del passat dimecres, 9 de setembre, i que va ser vista per darrera vegada a la Cala Tamariua de la localitat altempordanesa.

Batudes de Protecció Civil de Port de la Selva

Es tracta d'una novetat respecte les notícies que es tenien fins ara sobre el cas: tot i que aquest dissabte s'havia anunciat que no hi havia dispositius de recerca en marxa, Protecció Civil de Port de la Selva ha difós imatges de les batudes que estan fent, fins i tot de nit, els seus voluntaris per tot el terme municipal. La cerca d'Elías, doncs, s'intensifica:

La família de Montse Elías demana ajuda per trobar-la

La família de la periodista de RTVE a Catalunya Montse Elías demana ajuda per localitzar-la, després de denunciar la seva desaparició aquest passat dijous 10 de setembre. L'últim cop que se la va veure va ser a la Cala Tamariua, a Port de la Selva el dimecres dia 9, l'endemà d'haver marxat. La desapareguda té el mòbil desconnectat i condueix un Citroen Nemo de color gris.

Elías, de 44 anys, passava uns dies a Colera, un poble proper, amb una amiga i la seva gossa Baguira. Va ser el marit de la periodista qui, alertat per no tenir notícies seves, va posar la denúncia per la desaparició en la comissaria de Sant Andreu de Barcelona. RTVE ha difós un vídeo a través de les xarxes amb imatges de la desapareguda per tal d'intentar trobar-la. 


Comentaris

envia el comentari