Imatge dels focs del Dimoni de Badalona.

Més de 40 persones ferides a Catalunya en un espectacle de focs artificials

Més d’una quarantena de ferits lleus a Badalona pels focs i les guspires de la Cremada del Dimoni a causa del vent

La nit de la Cremada del Dimoni a Badalona ha deixat més d’una quarantena de ferits lleus pels focs artificials i les guspires de la mateixa crema. Segons ha informat l’Ajuntament, mentre s’estava celebrant el piromusical, la carcassa d’un coet dels focs artificials va caure sobre una part del públic situat a la Rambla a causa del vent de llevant que bufava en aquell moment.

Un total de 14 persones van patir ferides lleus, de les quals una va ser traslladada en ambulància a un centre sanitari per ser atesa. També a causa del vent, les guspires del Dimoni que s’estava cremant van afectar de forma lleu una trentena de persones i dues palmeres de la Rambla.

La ventada, letal

La celebració de la Cremada del Dimoni i el Piromusical va concentrar 100.000 persones a la Rambla, al passeig Marítim i a la platja de la ciutat. Els concerts que van celebrar-se al passeig Marítim van aplegar 50.000 persones, sense que s’hagin registrat incidents destacats més enllà de diverses assistències derivades pel consum excessiu d’alcohol.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

L’Ajuntament de Badalona desitja una ràpida recuperació a totes les persones que han resultat afectades.