Imatge d'arxiu d'un camió dels Bombers de la Generalitat

Quatre bombers ferits, un d'ells greu, en l'incendi d'un taller a Catalunya

El succés ha tingut lloc a Vilanova i la Geltrú

Greu incident en un taller mecànic de Vilanova i la Geltrú. Quatre Bombers han resultat ferits en un incendi que s'ha declarat al carrer de la Masia Nova de la capital del Garraf, i han hagut de ser atesos pel Sistema d'Emergències Mèdiques.

Un Bomber ha resultat ferit greu arran de l'incendi

En aquest sentit, cal destacar que un dels Bombers ha resultat ferit greu. Ho ha explicat el mateix cos dels Bombers de la Generalitat a través del seu compte oficial de Twitter, on també han deixat patent que el foc ja està extingit.

El cos ha rebut l'avís quan faltaven uns minuts per a les 14 hores. En un primer moment, hi han estat treballant amb fins a 20 dotacions. Cap a les quatre de la tarda els Bombers indicaven que havien aconseguit controlar el foc, i una hora més tard anunciaven que l'havien extingit. 19 vehicles d'aigua seguien remullant la nau per evitar revifalles.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Una fuita d’aigua espectacular inunda una zona de Barcelona

Aquest dijous al matí, el trencament d'una canonada de distribució ha provocat una fuita d'aigua que ha inundat la zona barcelonina del Pla de Palau i el carrer del Marquès de l’Argentera.

Els fets, que han tingut lloc al voltant de les onze del matí, guarden relació amb una avaria en una instal·lació d’aigua, per la qual cosa s’ha hagut d’activar el protocol de l’Ajuntament per posar-hi solució juntament amb la companyia subministradora d’aigua.

Els Bombers reben 25 avisos per pluja en una hora, la majoria a la demarcació de Ponent

Els Bombers de la Generalitat han rebut un total de 25 avisos per pluja entre les dues del migdia i les tres de la tarda, majoritàriament per caiguda d'arbres i situats a la demarcació de Ponent.

En concret, dels 25 avisos 11 han estat a la Regió d'EmergènciesLleida, 9 a la de les Terres de l'Ebre i 5 a la de Tarragona. Del total, només 14 han requerit sortida de Parc i la resta s'han atès des de les respectives sales de control. A banda de les caigudes d'arbres i branques, els Bombers indiquen que també s'ha hagut d'actuar en algunes petites inundacions de baixos.