Quatre detinguts per una nit de cotxes i motos cremades al barri de Gràcia

La Guàrdia Urbana ha detingut dos nois i dues noies com responsables dels incendis provocats aquesta matinada a la vila de Gràcia | Dues persones han resultat ferides per fum

Imatge de la zona dels incendis, al barri de Gràcia de Barcelona.
Imatge de la zona dels incendis, al barri de Gràcia de Barcelona. | Marta Mutri

Nit de motos i cotxes cremats a Gràcia, aquest 5 de desembre. Fins a vint vehicles ha cremat aquesta nit i matinada en aquest barri de Barcelona, concretament, als carrers d'Or, de Verdi, d'Església, d'Astúries, de Mariana de Pineda i del Montseny, segons ha explicat la Guàrdia Urbana de Barcelona, que també ha explicat que s'han detingut quatre persones relacionades amb aquests incendis.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut quatre persones

A hores d'ara els quatre detinguts han passat a disposició dels Mossos d'Esquadra, que seran els encarregats de seguir amb les diligències i de posar a disposició del jutge, imputats per un delicte d'incendis i de danys, els quatre joves detinguts.

Aquests carrers són propers a la plaça del Diamant, al cor del barri de Gràcia, i s'ha iniciat en sis punts diferents cremant unes sis motos i gairebé una quinzena de cotxes. L'incendi del carrer de Mariana de Pineda el foc també ha afectat un immoble, segons han explicat els Bombers de l'Ajuntament de Barcelona. En altres punts, a més de motocicletes i cotxes, també s'han incendiat contenidors i la part exterior de la terrassa d'un bar. Dues persones han hagut de ser ateses per intoxicació per culpa del fum. Les flames, segons han explicat els veïns a CatalunyaDiari, eren molt grans i han espantat a les persones que s'hi trobaven en llocs més properes. Han estat els mateixos veïns dels sis punts els que han avisat als Bombers de Barcelona.

Nova nit de motocicletes i cotxes cremats a Gràcia

No és el primer cop que la vila de Gràcia viu una nit amb motos cremades. Fa menys de 15 dies, a Travessera de Gràcia també es va cremar unes cinc motos. Ara per ara ningú ha reivindicat la crema de les motocicletes ni tampoc s'ha trobat cap vinculació dels incendis amb cap reivindicació política. Les declaracions que facin els quatre detinguts, dos nois i dues noies, davant dels Mossos d'Esquadra serviran per aclarir què ha motivat el piròmans.

Durant el matí agents de la Guàrdia Urbana i tècnics de l'Ajuntament han treballat per retirar els objectes calcinats de la via pública i fer un recompte dels danys causats per aquests incendis provocats de nit a Gràcia.


Comentaris

envia el comentari