Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mossos d'Esquadra

Quatre detinguts per traficar a un pis ocupat de Catalunya: entre ells hi ha una menor

Els detinguts estan acusats per delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric i actualment estan en llibertat a l'espera de judici

Els Mossos d'Esquadra han detingut a tres joves de 21, 26 i 29 anys i a una menor d'edat per traficar amb marihuana des d'un pis ocupat a Salt. Els Mossos donen per desmantellat el punt de venda, important, segons han declarat fonts policials, i han intervingut més de 500 dosis de droga

La investigació va començar a mitjan mes d'octubre quan els agents van saber que en aquest habitatge s'hi venia marihuana habitualment. Les indagacions de la policia catalana van permetre constatar que, a part de vendre dosis des d'aquest pis a la localitat gironina, els traficants també recorrien els carrers per captar compradors. A la vegada que feien aquestes tasques vigilaven l'habitatge de la comarca del Gironès per evitar que la policia els descobrís.

Altres elements que indiquen que es dedicaven al tràfic de drogues

Els Mossos d'Esquadra van desplegar un operatiu el passat divendres, vint-i-cinc de novembre, a primera hora del matí. Durant l'entrada al pis ocupat i el registre es van intervenir un total de 553 dosis de marihuana a punt per a la seva venda. També van localitzar altres indicis que els relacionaven directament amb el tràfic, com diners en efectiu.

Tot i que hi havia poc més de 350 euros, aquests estaven totalment fraccionats en bitllets petits, a més de bosses de plàstic i vuit balances de precisió. Durant l'operatiu de la policia es va comprovar que l'habitatge tenia la llum punxada de manera fraudulenta a la xarxa elèctrica. Els quatre presumptes traficants van ser detinguts i localitzats a l'interior del pis ocupat.

Tots ells ja estan en llibertat a l'espera de judici

A tots quatre se'ls atribueixen delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. La menor i un major d'edat van quedar en llibertat unes hores després a l'espera que els citin a declarar. Els altres dos arrestats van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Poc després van sortir en llibertat a l'espera que se celebri el judici. En l'operatiu policial van participar agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de la Unitat d'Investigació, de Seguretat Ciutadana i de la Unitat Canina.