Muntatge policia i l'accident

Quatre joves de 20 anys moren a un terrible succés a Baiona

El conductor va perdre el control del cotxe i va xocar contra una palmera | Els morts tenien entre 20 i 21 anys

Terrible notícia al País Basc francès. Quatre joves van morir en un accident de trànsit al centre de Baiona durant la matinada del darrer dissabte. Els quatre integrants del vehicle, que tenien entre 20 i 21 anys, van xocar frontalment contra un arbre després que el conductor perdés el control del cotxe.

Els fets van tenir lloc cap a les 05.00 hores del matí d'aquest diumenge, 17 d'abril. El succés va tenir lloc a l'avinguda mariscal Soult de Baiona, al País Basc francès.

Anaven per una via recta

Aparentment, no hi havia perill de patir un accident com el que va acabar passant. Tot i la perfecta visibilitat de la zona, el conductor va perdre el control fins al punt d'acabar xocant contra una palmera.

Els serveis d'emergències, segons explica Informativos Telecinco, van arribar ràpidament fins al punt del succés per intentar salvar els integrants del cotxe. No van poder fer res per salvar les seves vides.

Els cossos dels nois van ser alliberats pels Bombers de la zona i la policia ja ha obert una investigació sobre el succés.

L'excés de velocitat, una de les hipòtesis

És, potser, la més plausible, ja que, segons asseguren les autoritats locals, no hi havia cap estímul de distracció en aquesta recta. Per això, segons les indagacions de la policia, l'excés de velocitat podria ser la causa de l'accident.

Ara, la Policia francesa ha obert una investigació a la via i busca proves per intentar aclarir què va passar durant la matinada en aquest punt.

La notícia ha deixat sense paraules la comunitat de Baiona, que estaven celebrant les festes locals. La identitat dels quatre joves encara no ha transcendit i l'únic que se sap és que cap no superava els 21 anys.

Els serveis d'emergències i ajuts de França ja s'han posat en contacte amb les seves famílies per intentar donar-los suport emocional en aquests moments tan durs perquè els joves morts tenien tots entre 20 i 21 anys.