Quatre policies salven la vida a un noi de 21 anys que s'havia desplomat a una platja de València

El jove va caure a terra després de patir un infart

Policies Locals de València Platja
Dos agents de la Policia Local de València fent faenes de salvament en la platja | Policia Local de València

Quatre agents de la setena Unitat de Districte del Marítim de València han aconseguit salvar la vida a un jove de 21 anys, després que patira un infart en la platja de la Malva-rosa, segons ha informat la Policia Local en un comunicat.

Un banyista va alertar a dos agents que estaven fent un servici de vigilància a les 23.40 hores del dissabte passat per a avisar-los que un jove havia patit un infart  a la vora de la mar, a l'altura de l'Hospital de la Malva-rosa Els agents van recórrer 300 metres a la carrera fins que van vore a un xic inconscient en posició de cúbit supí en l'arena, envoltat de persones que els van explicar que el xic s'havia desplomat i havia caigut en terra de repent.

Els policies van comprovar que el jove es trobava sense pols i van iniciar una reanimació cardiopulmonar mentre demanaven una ambulància. A continuació, va arribar una altra patrulla que va atendre al xic amb un desfibril·lador fins que van arribar servicis sanitaris que el van traslladar a l'Hospital Clínic.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari