Queixes a Cunit perquè la bandera espanyola surt tallada a les noves lletres

L'Ajuntament modificarà el disseny perquè l'ensenya es vegi bé

Les lletres que l'Ajuntament de Cunit ha posat al Passeig Marítim.
Les lletres que l'Ajuntament de Cunit ha posat al Passeig Marítim. | Facebook
 

Les noves lletres que l'Ajuntament de Cunit va instal·lar fa pocs dies al tram nou del Passeig Marítim ja han portat una primera polèmica. A través de les xarxes socials, diversos ciutadans s'han queixat perquè la bandera espanyola pràcticament no es veu, ja que està tallada. Les lletres de 'CUNIT' estan formades amb banderes de diferents països, i l'espanyola es troba a la part superior de la lletra N, quedant tallada.

Algunes persones s'havien queixat primer que la bandera espanyola no estava entre les diferents ensenyes que hi ha representades, però altres han apuntat després que és el petit tros que es veu a dalt de tot de la lletra N. Davant les queixes, des de l'Ajuntament de Cunit han assegurat que revisaran el disseny perquè totes les banderes tinguin visibilitat, segons ha informat el Diari de Tarragona.

Aquest element es va estrenar a mitjans del mes de novembre, com una manera de promocionar el municipi entre els visitants, perquè s'hi puguin fer fotografies. També se n'han posat dos més a les entrades del municipi per la banda de Cubelles i per la de Segur de Calafell. De la mateixa manera, també s'han fet uns adhesius de reclam turístic que es poden trobar a l'oficina de Turisme de Cunit, al carrer de Francesc Macià, 3.

 

Arranjament de la pista poliesportiva de la rambla del Prat

Per altra banda, l'Ajuntament de Cunit ha informat que s'han fet diversos treballs per substituir la gespa artificial de la minipista poliesportiva de la rambla del Prat, que es trobava en mal estat. Així, s'ha fet la neteja i retirada de la sorra i la gespa en mal estat, l'adequació de la solera i la reposició de la gespa i encolat de les juntes. La pista estarà disponible a partir del dissabte 30 de novembre, quan ja s'hagi assentat la sorra i l'encolat de les juntes ja hagi tingut el seu temps de forja, segons l'Ajuntament.


Comentaris

envia el comentari