Els Bombers treballant en un incendi a Sant Feliu de Llobregat

Quinze persones ateses per inhalació de fum en un incendi en un pis a Catalunya

El foc, en un habitatge d'un bloc de vuit pisos, ha obligat a confinar diversos veïns

Greu incident l'últim dia de l'any a Sant Feliu de Llobregat. Poc abans de dos quarts d'una del migdia, s'ha declarat un foc en un habitatge de la primera planta d'un bloc del carrer Europa del municipi. 

En conseqüència de les flames, el SEM ha atès quinze persones per inhalació de fum. Sis d'ells han hagut de ser traslladat fins a diversos hospitals.

Els Bombers de la Generalitat han activat dotze dotacions; els Mossos d'Esquadra hi han desplaçat diversos efectius; també ho ha fet el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la policia local. També hi han anat representants de Sant Feliu de Llobregat i Protecció Civil ha activat la prealerta del Procicat.

Ferits per inhalació de fum 

Els Bombers de la Generalitat han activat les dotacions per a treballar en l'incendi declarat a Sant Feliu de Llobregat. El foc afectava un dels pisos de la primera planta, en un edifici de vuit plantes del carrer Europa. 

Els Bombers, de pressa, han desallotjat alguns veïns per les finestres, mentre la majoria els han demanat que es confinessin a casa. Fins al lloc del succés s'han desplaçat deu unitats del SEM i 12 dels Bobmers de la Generalitat, que han donat el foc per estabilitzat a tocar de les 14 hores. 

El tècnic municipal i els Bombers han decidit, després de fer una revisió de l'edifici afectat per l'incendi, desallotjar els veïns. A més, també han aconsellat desallotjar els habitatges del bloc del costat, que comunica pel cel obert, per manca de subministrament elèctric.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès quinze persones per inhalació de fum en l'incendi d'un pis a Sant Feliu de Llobregat aquest divendres. Sis dels afectats, entre els quals un menor, han resultat ferits de poca gravetat i han estat traslladats a diversos hospitals.

Tres persones ferides en estat menys greu al Moisès Broggi; una dona i un home menys greu a l'Hospital Sant Joan de Déu de Sant Boi; un menor menys greu al Sant Joan de Déu de Barcelona; i nou altes in situ.

Per ara es desconeix què ha provocat l'incendi, on encara treballen vuit dotacions dels Bombers. El cos continua amb les tasques de ventilació.