Un ratolí va trencar la rutina del dia a dia de la Casa Blanca, al passejar-se per sorpresa per una sala de premsa

Un ratolí revoluciona la Casa Blanca en passejar-se per una sala de premsa

L'animal ha accedit als despatxos del palau del govern dels Estats Units i ha provocat molt enrenou. Les xarxes socials s’han encès amb les imatges de com els periodistes intentaven capturar-lo

Un ratolí ha desencadenat el caos en una de les sales de premsa de la Casa Blanca dels Estats Units. El petit animal ha entrat dins els despatxos del conegut edifici i ha provocat molta sorpresa i el toc d'humor entre els periodistes durant el dimarts passat. Segons expliquen els testimonis dels fets, va caure inesperadament des del sostre d'una oficina de premsa sobre el reporter Peter Alexander, de la ‘NBC News’.

Al voltant de les 11 del matí, el ratolí va fer la seva extraordinària arribada, aixecant molt rebombori entre els assistents de la sala. La víctima del rosegador relatava al seu compte de Twitter que «va caure literalment del sostre de la nostra cabina de la Casa Blanca i va aterrar a la meva falda».

A continuació, alguns periodistes van intentar arraconar el ratolí per capturar-lo, mentre altres companys van aprofitar el moment per gravar la persecució de l'animal i compartir-lo a les xarxes socials. El petit animal va recórrer tota l'oficina, va passar per sobre els peus dels atònits reporters i es va amagar darrere un moble d’ordinador. L'intent de capturar-lo va ser improductiu perquè hauria pogut escapar. Aquestes són alguns vídeos de la còmica situació:

El dia més emocionant a la sala de premsa de la Casa Blanca en mesos

Després de l'ensurt, va crear molta expectació entre els assistents, que s'ho van prendre amb humor. Per les imatges i les piulades, els periodistes van divertir-se intentant capturar el ratolí. La corresponsal Shannon Pettypiece exclamava a Twitter: «La major emoció a la sala de premsa de la Casa Blanca en mesos. Els periodistes intenten capturar un ratolí nadó que va caure a la falda de Peter Alexander fa uns moments».

El periodista de la CNBC Eamon Javers escrivia: «Actualització d'estat: un ratolí ha escapat de l'àrea de l'oficina, ara corre lliurement a la sala de premsa. La persecució està en marxa». Més tard, va anunciar que havien perdut de vista al petit rosegador, però almenys durant la persecució ell i els seus companys es van distreure com nens.

També et pot interessar...