Imatge de Rayan, el nen que ha caigut en un pou de Marroc

Rayan, el nen de només 5 anys rescatat sense vida després de cinc dies en un pou

El petit va passar cinc dies atrapat a 32 metres de profunditat

Després de cinc dies, unes 96 hores agòniques, el petit Rayan no va poder ser salvat pels equips de rescat.

Aquest dissabte es va informar que els equips de rescat havien arribat fins al lloc on es trobava. Més tard es confirmava que el cos del menor, sense vida, havia estat rescatat.

Era al voltant de les 22.00 hores a Espanya quan es donava la notícia que el nen havia estat tret del pou, després de gairebé un centenar d'hores de treballs.

Malauradament, la informació que arribava des de Marroc, lloc on ha passat tot, no era bona. El menor no es trobava amb vida.

Imatge del pou on va caure Rayan
Imatge del pou de Marroc on va caure Rayan | Youtube

Es va emetre un comunicat amb aquesta informació per part de la Casa Reial de Marroc. En ell es deia, immediatament després d'acabar amb les feines de rescat, que Rayan no havia pogut sobreviure després de ser tret del pou.

En un primer moment hi va haver una mica d'esperança, quan autoritats locals van confirmar que el nen va ser tret del forat i portat en helicòpter fins a l'hospital més proper.

Al cap de pocs minuts, però, es confirmava que el nen no havia pogut sobreviure.

Cinc dies en un pou a 32 metres de profunditat

Algunes de les informacions que s'havien donat fins ara sobre el nen feien mantenir les esperances fins a l'últim moment.

Feia uns dies, van aconseguir que una càmera accedís fins a una zona propera a Rayan i es van poder captar unes imatges en què s'apreciava que el menor encara estava amb vida.

Semblava llavors que, del cop, se n'havia fet diverses ferides i tenia un cop al cap, però poc més. Tot i això, sembla que malgrat els esforços de les persones que van treballar en el seu rescat, el nen no va poder salvar la vida.

I és que el petit Rayan havia caigut d'una altura de ni més ni menys que 32 metres i va estar atrapat en aquest pou durant cinc dies.

Tal com ja s'ha informat, el rei del Marroc, Mohamed VI, va tenir una conversa amb els pares de Rayan per donar-los el condol, una vegada es va conèixer la notícia.

Segons el comunicat emès per la Casa Reial del país, el monarca estava seguint de ben a prop tots els treballs de rescat. De fet, enviava un missatge d'agraïment a la societat per la forta solidaritat amb el cas de Rayan i, especialment, amb els familiars.

Les xarxes socials es bolquen amb la família

Com passa habitualment en casos tan mediàtics, les xarxes socials s'han inundat de missatges acomiadant el petit.

Twitter és el lloc on més missatges s'han vist, amb centenars d'imatges i missatges d'afecte a la família.