Rebenten la caixa forta amb un toro mecànic i roben 15.000€ d'una empresa a l'Alt Empordà

Els Mossos investiguen un altre robatori amb el mètode del 'butró' en una empresa de pneumàtics de Figueres

Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra ja investiguen el succés   | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra investiguen un robatori a l'empresa de distribució de begudes Punset de Vilamalla, a l'Alt Empordà, d'on uns lladres s'haurien endut entre 10.000 i 15.000 euros. Els fets van passar durant el cap de setmana tot i que els responsables de l'establiment van donar l'alerta ahir a primera hora quan van arribar a les instal·lacions. Els lladres van accedir al local pel sostre, trencant part de la claraboia, i van baixar amb una corda.

Un cop dins van buscar la caixa forta que hi havia encastada i la van treure. Després, la van colpejar amb un toro de càrrega fins que van aconseguir obrir-la. Quan van tenir el botí, van sortir de les instal·lacions trencant el cadenat d'una de les portes del darrere. La policia investiga també un altre robatori. En aquest cas a l'empresa de pneumàtics Rodauto de Figueres. Els lladres hi van accedir forçant la porta d'una nau del costat i un cop dins van fer un forat a la paret per entrar a l'altra empresa. De l'interior se'n van endur diners.

Pel que fa al robatori amb força en una empresa de distribució de begudes del polígon de Vilamalla. Els lladres van accedir a les instal·lacions trencant part de la claraboia i van baixar amb una corda. Un cop dins van buscar la caixa forta que hi havia encastada i la van desplaçar. Després la van colpejar amb un toro de càrrega fins que van aconseguir obrir-la

  

  

El propietari ha denunciat que de l'interior se'n van endur entre 10.000 i 15.000 euros de la recaptació de dos dies. Els fets haurien passat durant el cap de setmana tot i que els amos van donar l'alerta aquest dilluns a primera hora, quan van arribar a les instal·lacions. Els lladres van aconseguir fugir per una de les portes del darrere amb el botí. L'empresa compta amb càmeres de vigilància que podrien ajudar la policia a identificar l'autor o autors del robatori. 


Comentaris

envia el comentari