Fotomuntatge d'un cotxe de la policia nacional i Antonio David, el jove de 15 anys desaparegut que potser hi ha assassinat la seva mare

Busquen l'Antonio David, de 15 anys, a Espanya: La seva mare diu que l'ha matat

La dona, que pateix una malaltia mental, assegura que va llençar el cos en un contenidor de Madrid

El pare d'Antonio David viu ara mateix amb la incertesa de no saber què ha passat amb el seu fill de 15 anys. L'última informació que tenia era que la seva mare se'l va emportar diumenge passat, però sense comunicar-li a on. I el seu principal temor, és que sigui cert el que hauria confessat als metges que la van atendre després d'estar deambulant: que l'ha matat.

El menor de 15 anys pateix una discapacitat sensorial, segons ha confirmat la mateixa família. D'altra banda, es desconeix el motiu que hauria portat a la mare, que pateix una malaltia mental, a anar-se'n amb el menor.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El pare quan va tenir coneixement de la desaparició hi va posar una denúncia davant la Policia Nacional de Morón de la Frontera, localitat sevillana on resideixen. Segons sembla, la Guàrdia Civil va avisar la filla major de 19 anys.

Aquests van informar la jove que havien localitzat a la seva mare desorientada a la província de Segòvia. Així doncs, la germana del desaparegut va ser l'encarregada de comunicar-li la notícia al seu propi pare.

Per tractar de trobar el parador d'Antonio David Barroso Díaz, si segueix viu, SOS Desapareguts també ha emès un avís. En aquest s'hi comparteix una descripció física del menor i la seva fotografia. A més, s'informa que té el cabell negre i curt, els ulls negres i la mobilitat reduïda a causa d'una malaltia.

Antonio David va ser vist per última vegada diumenge passat

Com dèiem, la mare d'Antonio David se l'hauria emportat el passat diumenge en cotxe sense un destí definit. Finalment, uns testimonis la van situar a la localitat toledana de Talavera de la Reina, on van passar la nit tots dos.

Els empleats d'un hostal d'aquest municipi haurien estat els últims que haurien vist al menor desaparegut. Segons sembla, la mare va entrar empenyent la cadira de rodes i amb una manta que li tapava part del cos. Es va registrar en l'establiment i van passar-hi la nit de diumenge.

Però els mateixos treballadors van poder confirmar que van abandonar l'establiment de matinada. Eren abans de les 7, hora en què arribava el recepcionista. A partir d'aquí, es perd la pista de quin pot ser el parador real d'Antonio David.

El següent que se sap és que la mare va ser localitzada a la província de Segòvia en estranyes circumstàncies. En concret, van ser els empleats d'una gasolinera, situada al quilòmetre 130 de la Nacional A-1, els que van donar la veu d'alarma.

Aquests van avisar al 112 per la presència d'una dona que estava passejant per les seves instal·lacions i estava molt agitada. Fins al lloc es van traslladar uns sanitaris que la van atendre i als quals els va confessar que havia matat el seu fill i que l'havia llençat en un contenidor de Madrid.

Els psiquiatres es creuen la versió de la mare

Després d'aquesta confessió, va ser traslladada a un hospital de Segòvia per ser atesa per un equip de psiquiatres. Segons recull 'Niusdiario', aquests donen total credibilitat a la versió dels fets que ha donat la dona.

De moment, però, el cas està en mans de la Policia Nacional, que s'ha fet càrrec de la investigació. No es descarta cap opció, així que tant es busca al menor amb vida i com el seu cos pels contenidors de Madrid.

Per si pogués aportar alguna pista, agents de Morón de la Frontera van realitzar un registre de la casa de la mare a la localitat. I tot després que alguns veïns expliquessin que l'havien vist desfer-se d'alguns mobles i estris del seu interior.