Fotomuntatge de Diego Figueroa i un cementiri

Mor Diego, un jove empresari espanyol de només 41 anys

Diego Figueroa ha mort de sobte, sense que els metges hagin pogut fer res per salvar-lo

El món de les finances s'ha vestit de dol després de rebre una trista notícia: la mort de Diego Figueroa, un jove empresari. Només tenia 41 anys, i els experts auguraven que aconseguiria grans èxits que el convertirien en un mite per al sector.

Diego Figueroa era el líder del fons Pangram Capital i va ser un dels fundadors del capital de risc Queka Real Partners. La mort de l'empresari ha enxampat desprevinguts tots els seus familiars i amics, que estan destrossats.

El financer, natural de Madrid, tenia molts projectes en ment i era considerat un referent a l'entitat per a la qual treballava. La gent que el coneixia assegura que era una persona plena d'energia i disposada a ajudar tothom.

L'entorn de la víctima té gravada a foc una data: diumenge 12 de setembre de 2021. Aquella nit, el prestigiós economista va morir de manera sobtada a conseqüència d'una fallada cardíaca irreversible, cosa que ningú es podia imaginar.

Diego sempre s'havia caracteritzat per radiar felicitat i estar ple de vida, motiu pel qual estava envoltat de bons amics. Segons fonts pròximes, la família està destrossada i no para de rebre el condol dels companys de l'empresari.

La gent que el coneixia parla meravelles d'ell, ja que no només tenia un gran talent, també era una persona extraordinària. Tot i que havia aconseguit grans fites, encara tenia molts plans pendents i somnis per complir.

Diego Figueroa era el líder d'un projecte important

Seguint les informacions que han sortit publicades, l'expert es va formar al planter jesuïta de Nuestra Señora del Recuerdo. De seguida va destacar en la seva promoció perquè des de molt jove va demostrar ser un professional exemplar del món empresarial.

Una de les persones a qui més ha afectat la pèrdua de Diego és Álvaro de la Guardia, el seu soci i millor amic des de fa anys. Igual que la família, mai havia imaginat que s'acomiadaria d'ell d'una manera tan inesperada i ràpida.

Figueroa va treballar durant molt de temps en un projecte propi que va resultar ser tot un èxit: el fons d'inversió Panagram Capital. Álvaro també estava pendent d'aquesta empresa, ja que sempre va confiar en Diego i va invertir en totes les seves idees.

L'empresari va néixer a Madrid, on va viure molts anys, però tenia tant de talent que va haver de marxar. La seva envejable carrera professional ha transcorregut entre Ginebra i Londres, de la mà de JP Morgan i BNP Paribas.

Diego va morir de camí a l'hospital

Un dels mèrits més reconeguts de l'empresari va ser fundar Queka Real Partners, un fons de capital de risc aixecat fa tres anys. Sens dubte, Diego ha marxat deixant darrere seu una empremta inesborrable al mercat financer.

Figueroa no va tenir temps d'arribar a l'hospital. Va morir durant el camí, després de patir uns dolors molt forts provocats per la falta d'oxigen. Els metges asseguren que no haguessin pogut fer res per ell, ja que tot va anar massa ràpid.

El van intentar reanimar, però el seu cos no reaccionava als estímuls externs perquè es trobava en un estat crític. Això és el que més ha sorprès la família, ja que Diego sempre havia tingut una salut envejable.

Estava casat i tenia dues filles de dos i cinc anys, les quals segueixen sense alè després de la desgràcia. Encara són molt petites, però tenien un vincle molt especial amb el seu pare i estan notant l'absència com ningú.

El financer no només era conegut per la seva gran destresa professional, també tenia fama de ser un home molt generós. Aquest és el llegat que podran gaudir les seves nenes quan creixin i comprenguin el que ha succeït.