Imatge de la Camila, la nena desapareguda a Caldes de Montbui

Busquen la Camila, una nena de 6 anys desapareguda a Catalunya

La menor va ser vista per última vegada a Caldes de Montbui i el seu pare sospita que podria ser a Rússia amb la seva mare

La Guàrdia Civil ha fet una crida a través de les xarxes socials per tal de localitzar una nena de sis anys, que es diu Camila Rebecca Quezada, a qui es va veure per darrera vegada el passat 31 d'agost a Caldes de Montbui. En aquest sentit, la Benemèrita ha pujat una fotografia de la menor i ha explicat que la nena fa 1,16 metres d'alçada, és de complexió normal, té els cabells llargs i foscos i els ulls marrons verdosos.

El cos de seguretat ha sol·licitat la col·laboració ciutadana per localitzar la menor, demanant que si algú té alguna informació sobre la seva situació contacti amb el 062 (Guàrdia Civil), el 091 (Policia Nacional) o el 112 (Emergències).

Així mateix, també es poden posar en contacte amb l'Associació SOSDesaparecidos, que també ha fet una crida a través de les seves xarxes socials.

El pare de la nena sospita que podria estar a Rússia

En relació amb el cas, el digital 'El Caso' ha informat que el pare de la nena sospita que la nena podria estar a Rússia, segrestada per la seva mare, originària d'aquell país. En aquest sentit, el progenitor de la menor ha explicat al citat mitjà que el passat 31 d'agost va anar a buscar la nena a casa de la seva mare a Caldes de Montbui i que es va trobar que no hi havia ningú.

Davant aquesta situació, el pare va posar una denúncia davant els Mossos d'Esquadra. En les seves declaracions al digital 'El Caso', ha assenyalat que sospita que tant la nena com la seva mare podrien estar a Rússia, ja que la dona va anar al consulat del seu país a Barcelona a fer-li el passaport a la nena sense el seu coneixement.

En aquest sentit, el pare ha declarat al citat mitjà que els informes judicials li han donat la raó i que les denúncies que la mare de la nena ha posat contra ell han acabat arxivades per falta de proves. D'altra banda, segons el digital 'El Caso', la mare de la nena ha assegurat que el sistema judicial li ha fallat i que és una víctima de violència masclista.