Dues mans agafant-se a dos barrots de presó.

Pepe, l'ancià acusat d'abusar de la seva ex molt més jove: tot el poble el defensa

Un avi de 83 anys ha estat denunciat i portat a la presó per haver segrestat i violat la seva parella

Pepe 'El Melón' és l'ancià de 83 anys que va ingressar dimarts passat a la presó per un presumpte delicte de segrest i violació a la seva parella.

 

Se l'acusa de violència de gènere, agressió sexual i detenció il·legal. La víctima, de 61 anys, relata que va ser segrestada, lligada de mans al llit i violada per l'ancià. Tot va passar quan ella li havia dit que volia separar-se; el motiu principal era que l'home havia canviat dràsticament el seu caràcter després d'una alteració de la medicació.

 

No obstant això, les persones que coneixen l'ancià posen la mà al foc i afirmen que ell és innocent. La víctima ha relatat a la Guàrdia Civil que Pepe la va lligar al llit quan li va demanar la separació. L'endemà, ell li va proposar fer l'amor, a la qual cosa ella no va accedir i, tot seguit, la va violar vaginalment i anal. 

 

Els veïns, a favor de l'acusat

 

El fet que tots els veïns de La Raya donin la cara per l'acusat posiciona el cas com a peculiar. És un poble de la regió de Murcia de 2.200 habitants i l'alcalde, José Hernández, també defensa Pepe. De fet, ell mateix explica a 'El Espanyol' com, dilluns passat, Pepe li va demanar ajuda: 

 

«Em va venir a buscar i em va preguntar: 'Estic amb una dona que m'ha tret totes les peles de la targeta. Vaig passar una setmana amb ella a Mojácar, es va quedar les meves claus i s'ha endut tots els diners».

 

Davant d'aquesta confessió, l'alcalde li va dir que denunciés els fets a comissaria. Així ho va fer Pepe, amb la mala sort que aquell dia hi havia molta cua i li van demanar que hi anés l'endemà.

 

Així, l'alcalde recalca que l'únic motiu per la qual cosa la dona continuava la relació amb l'acusat eren els diners. 

 

«És difícil entendre que una dona de 61 anys s'entengui amb un ancià de 83. L'interès era claríssim: ell havia sigut forner i tenia molts calés». 

 

A més, afegeix que cal investigar si la denúncia contra Pepe és falsa. Una altra veïna de l'acusat també ho ha deixat clar: «Ella volia el que volia, només les peles d'aquest pobre home!».  

 

«Vivim paret a paret, al costat, i el cap de setmana que suposadament va passar tot això no vaig escoltar res, cap crit!», ha insistit. 

 

La mateixa dona posa en qüestió la denúncia. «Ella diu que la va segrestar, però segur que és mentida. El meu veí té calés. És un home a qui li agrada fanfarronejar. Se l'emportava a dinar i a sopar, i vinga amunt i avall amb el seu Mercedes. El que li ha fet és un crim». 

 

Tots els veïns semblen estar a favor de l'home: «Quan Pepe em va presentar aquesta dona vaig pensar que era una interessada: la vaig veure molt melosa amb el vell», comenta un altre.

 

Durant la relació que van mantenir durant tres mesos, Pepe li comprava roba i la convidava a restaurants cars. També li va pagar unes vacances a Mojácar. De fet, la Guàrdia civil investiga moviments de diners molt elevats, per imports de 9.000 i 10.000 euros.

 

L'informe forense és contundent

 

Tot i tenir el poble a favor, l'informe forense realitzat a la víctima és revelador. Detalla troballes compatibles amb haver patit una agressió sexual, ja que la víctima presenta erosió als canells per lligam i una fissura rectal. De moment, Pepe 'El Meló' segueix a la presó.