Tomás Gimeno i les seves filles Anna i Olivia

Escorcollen la casa de Tomás: Podria haver posat fi a la vida de les nenes allí

Les autoritats consideren la hipòtesi que l’home pogués haver-les matat, i va poder fer-ho a casa seva

Aquest mateix matí sorgien rumors que deien que la Policia ja començaria a donar per mortes a les dues nenes suposadament desaparegudes al costat del seu pare, Tomás, a Tenerife. Després de gairebé una setmana des que tot això comencés, no hi ha senyals d'Anna i Olivia i no s'ha trobat cap pista que indiqui que encara es mantenen amb vida.

Per contra, sí que s'han trobat algunes pistes que podrien indicar que el pare podria haver fet mal a les nenes, fins i tot haver posat fi a la seva vida.

Fa uns dies es confirmava que en el vaixell de Tomás s'havien trobat restes de sang, un vaixell que havia estat trobat a la deriva prop del Puertito de Güímar. Si bé és cert que en el navili no hi havia ni rastre ni de l'home ni de les seves dues filles petites, es van trobar aquestes restes de sang, a més, prop de la zona es va trobar també una cadira de retenció infantil, surant en la mar.

Sobre la sang encara no s'ha determinat si podria ser de les nenes o del pare, s'està investigant. Malgrat això, la troballa d'aquestes coses, a més de les poques pistes que hi ha sobre el parador de les nenes, fa que la Policia ja es plantegi el pitjor.

És per això, precisament, que ara s'ha decidit tornar a realitzar un registre a la casa de Tomás per a intentar trobar alguna pista més sobre el possible succés.

Pel que sembla, fa poc la policia ha pogut confirmar que, quan el pare es va emportar a les nenes, just després d'acudir a casa dels avis, l'home hauria estat en el domicili amb les seves filles. Tot això abans d'anar a la Marina de Santa Cruz. Va ser dimarts passat el dia que la mare va denunciar la desaparició de les petites.

Cal esmentar, malgrat tot això, que en l'esmentat domicili ja es va fer una primera inspecció el dijous de la setmana passada, no obstant això, ara la situació és diferent. La policia descarta cada vegada més l'opció que les nenes i el pare es trobin en parador ignorat però en bon estat, i opten més, per desgràcia, pel fet que el pare hagi fet una cosa dolenta a les petites.

Així doncs, la hipòtesi que es plantegen ara les autoritats és que Tomás podia haver posat fi a la vida de les petites a la seva casa, segons ha informat el mitjà 'Nius diario', per a després haver-les portat al vaixell, des d'on les podria haver llançat a la mar per a ocultar presumpte crim.

Cal recordar que el dia de la desaparició dels tres, les càmeres de seguretat del port des del qual va salpar el seu vaixell el van gravar entrant i sortint del lloc, no sols això, sinó que portava amb ell diversos embalums. Aquests embalums no haurien estat trobats per cap part, per la qual cosa es dedueix que es va desfer d'ells.

Continua el dispositiu de cerca d'Anna i Olivia

Malgrat tot això, el dispositiu que es troba buscant a les nenes, Anna i Olivia, de tan sols 6 i un any, continua en marxa. En aquests moments són ja molts efectius els que estan desplegats a la costa oest de Tenerife, intentant localitzar el parador de les petites. Tant el servei aeri i marítim de la Guàrdia Civil, com el Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) i la Unitat Orgànica de Policia Judicial, treballen en la cerca.

Altres organismes com Salvament Marítim o el 112 de Canàries també col·laboren, d'igual forma que agents de la Unitat Central Operativa (UCO) arribats de Madrid. Cal esmentar que les dades que van sorgint de moment són les que s'han anat filtrant a la premsa perquè la recerca del cas es troba ja sota secret.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.