Rescatat un menor de 14 anys després de pegar-se un cop i quedar-se inconscient a una piscina de Benicàssim

En eixir de l'aigua ha recuperat la consciència, però ha hagut de ser atés per l'equip mèdic

flotador
El xic ha sigut assistit per commoció i símptomes d'ofegament | Cedida

Un menor de 14 anys ha sigut assistit per commoció i símptomes d'ofegament després de donar-se un colp en una piscina i quedar inconscient en Benicàssim, en la comarca de la Plana Alta (Castelló), segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU).

El succés s'ha produït a les 13.25 hores, quan s'ha alertat al CICU de què havien tret de l'aigua en una piscina a un xiquet que, pel que pareix, s'havia donat un colp i es trobava inconscient. L'incident ha sigut en una urbanització de l'Avinguda Salvador Ferrandis de Benicàssim.

El CICU ha mobilitzat una unitat del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i una unitat de Servici Vital Bàsic (SVB). Poc després de ser tret de l'aigua, el menor ha recuperat la consciència i, a l'arribada dels servicis mèdics, ja no ha sigut necessari fer maniobres de reanimació cardiopulmonar.

Tot i això, l'equip mèdic del SAMU li ha assistit per commoció i símptomes d'ofegament degut al temps que ha estat en l'aigua. Posteriorment, ha sigut traslladat en l'ambulància de suport vital bàsic a l'Hospital General Universitari de Castelló.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari