Rescaten una dona que s’havia precipitat per un barranc a Matadepera, al Vallès Occidental

La dona va ser localitzada amb l’helicòpter dels GRAE i ara es troba ingressada a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell

bombers
Rescaten una dona que s’havia precipitat per un barranc a Matadepera, al Vallès Occidental | Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat van treballar durant el dia d’ahir en el rescat d’una dona que havia patit un accident que va tenir lloc a Matadepera, concretament a la zona del Cap del Faraó, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, dins la demarcació del Vallès Occidental.  

La dona va ser localitzada amb l’helicòpter

Tal com ha explicat el cos a través del seu compte de Twitter, la víctima es va precipitar quan es trobava en aquest punt culminant del massís de Sant Llorenç i, per localitzar-la, els Serveis d’Emergències van haver de servir-se de l’helicòpter del Grup d’Actuacions Especials —GRAE— dels Bombers la Generalitat.

Amb tot, també van participar en les labors de rescat el cos de Bombers de Matadepera i el Grup d’Emergències Mèdiques, així com el Sistema d’Emergències Mèdiques. Aquest últim, de fet, va ser l’encarregat de traslladar la víctima fins a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, on resta ingressada des d’ahir, si bé no ha transcendit el seu estat.

Rescaten un home que havia patit un incident a Osona

També durant el dia d’ahir, els Bombers de la Generalitat van haver de treballar en el rescat d’un home que va patir una caiguda al municipi de Tavertet, a la comarca d’Osona. Segons han explicat des del cos, com a conseqüència dels fets la víctima va patir lesions als 2 turmells, les quals podien derivar en fractures.

Per aquest motiu, el cos d’emergències va dur a terme una extracció des de l’helicòpter, i immediatament després el ferit era  traslladat  fins al centre hospitalari més pròxim. 


Comentaris

envia el comentari