tgn

Rescaten dues joves angleses que es banyaven amb bandera vermella a la platja de la Pineda

Les dues noies, d'entre 22 i 23 anys, van haver de set ateses per un atac d'ansietat però van marxar pel seu propi peu

La platja de la Pineda va estar a punt de viure una desgràcia aquest dimecres, 11 de setembre. El temporal de mar que va afectar la Costa Daurada al llarg de tot el dia va omplir de banderes vermelles tot el litoral. A la Pineda també es va prohibir el bany. Tot i això, dues joves angleses van entrar al mar passat el migdia, aviat van comprovar que no podien sortir i van haver de ser rescatades.

Els socorristes de l'empresa que ofereix el servei a Vila-seca, Provita Salvament, van detectar que les joves havien entrat a l'aigua i no eren capaces de sortir. Finalment es van endinsar a l'aigua amb les motos aquàtiques i van aconseguir treure sanes i estàlvies les dues noies, d'entre 22 i 23 anys. Els fets van tenir lloc a les 13.25 hores a l'alçada de la guingueta número 3, a prop de la confluència del passeig de Pau Casals amb el carrer de Muntanyals.

Les dues noies, ateses 'in situ' per un atac d'ansietat

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va enviar dues ambulàncies, que van atendre les noies per un atac d'ansietat que van patir davant les dificultats per sortir de l'aigua.  Tot i això, les noies van poder marxar pel seu propi peu.