Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona ressuscita al dipòsit de cadàvers quan la rentaven per enterrar-la

Ensurt majúscul en un dipòsit de cadàvers per la resurrecció d'una dona 'morta'

Podria tractar-se d'un cas de catalèpsia

Per ensurt el que s'han emportat els treballadors d'un dipòsit de cadàvers en adonar-se que la dona de 50 anys que estaven netejant i preparant per al seu funeral encara estava viva. Els fets van passar el 8 de gener a Karachi, al Pakistan.

La mort de Rasheeda Bibi va ser certificada pels metges a l'hospital Abbasi Shaheed de la ciutat on  fins i tot li van emetre la partida de defunció, però un temps més tard va haver de tornar a ingressar, ja que presentava signes vitals.

Podria tractar-se d'un cas de catalèpsia

Segons va explicar la seva filla a 'The Express Tribune', el cadàver de la seva mare «feia 20 minuts que estava al dipòsit on l'havien començat a rentar». Va ser llavors quan una de les dones que estava preparant el cos es va adonar que algunes de les extremitats de la suposada morta s'estaven movent. «Ens vam llençar a comprovar-li el pols i vam veure que respirava», assegurava.

El que va patir Bibi podria tractar-se d'un cas de catalèpsia, un trastorn nerviós que provoca que les funcions vitals cardíaques, respiratòries i neurològiques estiguin en un mínim d'activitat i que es pot confondre amb la mort. Finalment, la dona va tornar a ser ingressada a l'hospital, on segueix rebent tractament.

També et pot interessar...