Imatge de les retencions de l'AP-7 en direcció Tarragona

Cues quilomètriques a les carreteres catalanes: tres accidents i un vehicle avariat

A l'AP-7 encara hi ha un carril tallat a Montmeló en direcció Tarragona

Tres accidents i un cotxe avariat han provocat importants retencions de trànsit aquest dilluns al matí als accessos a Barcelona, en el primer dilluns del mes de setembre i també el primer sense peatges en la majoria d'autopistes catalanes. Segons ha explicat el Servei Català de Trànsit (SCT), a l'autopista AP-7 s'han tallat dos carrils a Montmeló (Vallès Oriental) en direcció sud a causa d'un accident.

La incidència a la via ha provocat aturades de fins a 13 quilòmetres des de Cardedeu en sentit Tarragona. Ara com ara s'ha reobert un dels carrils que estava tallat a causa de l'accident.

Retencions a l'A-2 i a la C-32

Pel que fa a l'autovia A-2, s'ha produït un accident de trànsit a Sant Vicenç dels Horts en direcció a Barcelona. Arran de la incidència, s'ha ocupat el voral de la via, un fet que ha provocat uns tres quilòmetres d'aturades. Així mateix, en la mateixa autovia, hi ha uns cinc quilòmetres de retencions a Sant Joan Despí.

Així mateix, a la C-32 s'han tallat dos carrils a la C-32, al seu pas per Viladecans en direcció a Barcelona, a causa d'un tercer accident. Aquesta incidència ha provocat tres quilòmetres de retencions a la citada via.

A l'interior de Barcelona, un vehicle avariat talla un carril a la Ronda de Dalt a l'altura de la Vall d'Hebron en sentit Besòs. Això provoca cues d'uns 5 quilòmetres des d'Esplugues i 6 quilòmetres més des del Nus de la Trinitat.